Lekre nyheter til badet

Dato: 9 Mai 2017

De nye modellene fra Foss Bad - Variant Feelgood og Variant Hvit matt med integrert grep får gode tilbakemeldinger fra markedet. Blant nyhetene vekker også det runde uttrekksspeilet med lys oppmerksomhet.

Variant fra Foss Bad har vært en populær serie med baderomsinnredninger siden lanseringen i 2006. Serien som ble utviklet i samarbeid med den norske industridesigneren Ivar Grødal, er fornyet med to nye fronter i 2017, ny standard på skuffer og servanter med integrert overløp.

Ny modell: Variant Feelgood
Feelgood bringer den naturlige og lune følelsen inn på baderommet, samtidig som den fremstår med et stilrent uttrykk. Innredningen kommer i alle Variant-størrelser på skap, speilskap, høyskap og sittebenk - med lik utførelse på fronter og skapsider.

Ny modell: Variant Hvit matt med integrert grep
Variant-serien er utvidet med ny front i hvitt matt med integrert grep. Fronter til Variant med integrert grep leveres fra nå med 22 mm tykkelse, for å gi et bedre grep.

Nye standard på Variant skuffer
Alle Variant-møbler leveres med ny standard på skuffer. Skuffene fremstår mer elegante i hvitt, de har hele og høyere sidefelt med glass som gjør skuffene mer funksjonelle. Øvre skuff er gjort noe grunnere, for å gi bedre plass til koblinger. Alle skuffene leveres med antrasittgrå matte som standard og til øvre skuff tilbys spesialtilpasset skuffeinnlegg i hvitt som er enkelt å rengjøre.

Integrert overløp på kunstmarmorservanter
Kunstmarmor servantene Square og Surf fra Foss Bad leveres med integrert overløp som standard. Servantenes design, funksjonalitet og Evermite-egenskap, gjør Square og Surf til et trygt valg med 10 års garanti.

Runde speil med ny egenskap
Stadig flere forbrukere velger runde speil til baderomsinnredninger. Det har Foss Bad gjort noe med og tilbyr runde speil i størrelsen 60 cm og 75 cm med frostet kant. En spennende nyhet til badet er det elegante runde speilet på 60 cm med børstet stålkant, lys og mulighet for uttrekk som gjør det behagelig å komme tett på uten å bøye seg.

Planlegg og bestill på www.foss-bad.no
Ny prisliste inneholder samlenummer som gjør det enkelt å utarbeide tilbud og sende bestillinger. Benytt forhandler-login på www.foss-bad.no, hvor du enkelt kan sette opp bestillinger og få frem veiledende priser.