Lei av krymping, sprekker og kvist på listene dine?

Dato: 26 Feb 2019

Vi vet at Nordmenn elsker tre, men det er kanskje på tide å gjøre som resten av verden og heller prøve stabile materialer? Polystyren og Polyuretan har vært brukt i norske hjem i veldig mange år, men først nå i de siste årene har man virkelig fått øynene opp for disse listene.

Utfordringene med listverk i tre har vanligvis sammenheng med variasjoner i kvalitet, fuktighet, krymping, sprekker og kvist. Spikerslag, glipper og ujevnheter må etterarbeides, og ved lav luftfuktighet vil materialene fort, krympe og vri seg. I tillegg kreves det flere arbeidsoperasjoner og gir høyere kostnader. Dette slipper du med lister fra Deco Systems da de kun har én kvalitet hele veien gjennom. Nye moderne materialer gir store fordeler da de er raskere å montere, stabile og gir et penere og varig resultat. De gir også bedre pris på større profiler som også er stabile.Visste du at...

  • Deco lister er 100% resirkulerbare og et godt valg for miljøet (godkjent for BREEAM og Svanemerkede prosjekt)
  • Deco lister tar opp bevegelser i bygget og reduserer sprekker langs tak og vegg
  • Deco xps lister kan monteres samme dag du har fått dem
  • Deco lister tåler fukt, og vil aldri bli utsatt for råteMontering av Deco lister er raskt og enkelt, og resultatet holder seg pent!

Velger du listverk fra Deco Systems kan du være trygg på at du har gjort et godt valg! Våre mange referanser fra eneboliger, store leilighetsprosjekt, hotell og en rekke andre bygg har bevist at Deco listverk gir en høyere standard og er lønnsomt både ved montering og over tid.

Ring oss på 33460002 eller send en mail til post@decosystems.no så sender vi vareprøver, og besvarer eventuelle spørsmål.