KNIPEX agenturet til Grove Knutsen. Møt oss på Bygg Reis Deg messen

Dato: 15 Okt 2019

Besøk oss på Bygg Reis Deg: Stand nr: E04–22

Grove Knutsen tok over Knipex agenturet 1.7.19. På Bygg Reis deg messen kan vi endelig vise dere alle kvalitetstengene. Du kan også teste dine kutteskills og vinne kule premier på stand E04 – 22.

16  - 19 oktober finner du oss på varemessa i Lillestrøm på Bygg Reis Deg messen. Kom innom vår stand E04 – 22 og se på alle de spennende nyhetene fra bestselgerne Zarges, Jonex og Suprabeam. Fra Suprabeam viser vi bl.a. multilykten M6 xr, som fungerer både som hodelykt og håndholdt lykt. Den har hele 2000 lumen og en lystid på 2 1/2 - 260 timer.

Velkommen, KNIPEX
I sommer ble Grove Knutsen lagerførende agent for KNIPEX i Norge og på Bygg Reis Deg presenterer vi for første gang KNIPEX på vår stand. Kom innom for å se og ta på alle de flotte tengene. I tillegg kan du teste dine kutteskills og vinne kule premier!

Sikkerhet i høyden
I år har vi også stort fokus på «sikkerhet i høyden». Vi vet det er mange spørsmål ang. dette temaet og på Bygg Reis Deg svarer vi på alt av spørsmål dere måtte ha. På standen kan du få teste fallsikringsutsyr fra Fall Safe, samt få råd om verktøysikring og andre viktige ting i høyden. Vi har med oss en rekke produkter merket med «Bra Arbeidsmiljøvalg».


KNIPEX brosjyre