Interiør og dekor

Dato: 23 Mar 2022

Stort utvalg av interiør og dekor med eget motiv og trykk! Hos oss får du kun kvalitetsprodukter, og vi leverer til alle bransjer. Skap den riktige stemningen med et personlig preg.

Vi leverer: Fototapet, Tepper og Matter, Bilde på lerret, Rammer, Aluramme, Print på akryl, Folie, Kuber, Møbler, Puter, Duker, Akrylbokstaver.

Vi trykker på våre produkter under produksjonsprosessen, og leverer ferdig resultat i topp kvalitet. Skal man innrede et nybygg eller pusse opp et gammelt bygg, er det lurt å tenke design på vegger og tilbehør også. Interiør og dekor er et fag i seg selv. Kontakt oss for mer informasjon eller for tips og råd med design og produkter.

Fototapet til soverom

Fototapet til allrom

Fototapet til trappegang

Fototapet til serveringssteder

Fototapet med eget design

Sett ditt eget bilde på veggen!
Skap et estetisk og innbydende miljø med eget design eller favorittbilde på veggen. Med tegninger, bilder, fotografier og reklame, kan du skape ditt visuelle uttrykk; beroligende, dramatisk eller historisk. Våre kreative designere hjelpe deg med utforming og tilrettelegging. Send oss ditt bilde i dag.

Velg mellom flere typer tapetmateriale av høy kvalitet, selvklebende eller uten lim. Perfekt til kontor, hotell, restaurant, i hjemmet, etc.

Vi spesialtilpasser bredde og høyde etter ditt behov.

Vi trykker direkte på tapet i høy kvalitet, noe som gjør at du kan fylle veggen med akkurat det motivet du ønsker og bli strålende fornøyd. Du vil bli overrasket over kvaliteten! Selv motiver/bilder av lavere kvalitet blir gode, da motivet betraktes på avstand.

Fototapet er enkel å montere, men ønsker du hjelp, har vi montører som gjør jobben for deg.

Logomatter og tepper
Gulvet gir en unik eksponeringsflate for tepper og matter, sørg for å utnytte den!

En spesialdesignet logomatte gir en hyggelig velkomst til kundene. Perfekt til bruk ute på messer, events, arrangementer, show rom, i butikker, på kontoret m.m.

 Visste du at du kan lage lydisolering på veggen med tepper? Teppe med logo og HD trykk av bilder gir fantastiske farger og virker innbydende. De beskytter mot smuss, søle og vann og er slitesterke.

Logomatter finnes også i tynne og rimelige varianter. Disse har kortere levetid enn standard mattene, men er ideelle for bruk under dører med liten åpning under. For større matter og tepper kan vi foreslå teppe med trykk eller rød løper for spesielle markeringer.

Overflatemateriale: 100% Polyamide 6,6 mm høyde av spunnet garn.
Bakgrunnsmateriale: 100% Nitrilgummi
Teppe med trykk har standard bredder: 60, 75, 85, 115, 150 og 200 cm inkl. gummilist
Standard lengder: fra 80 cm og opp til 400 cm. Spesialmål kan bestilles.
Garanti: 2 år
Printmetode: Chromojet
Vaskeråd: I vaskemaskin på opptil 60 grader, Ikke tørketrommel.

Vinyl gylvbelegg med trykk
Utnytt mulighetene gulvet gir med Vinyl gulvbelegg med trykk, og sørg for å fange folks interesse når de passerer! Få i tillegg en støydempende logomatte.

Vinyl gulvbelegg med trykk er et slitesterkt og funksjonelt reklameprodukt og samtidig en støydempende logomatte med et stort bruksområde og lang levetid. Med skumbelagt bakside gir den et mykt og støydempende underlag som er behagelig å gå på. Dette er et gulvbelegg av høykvalitets PVC materiale med matt overflate. Perfekt til bruk på messer, arrangementer og salgsarenaer.

Vinylgulvet er laget av flooring foam og trykkes slik at det gir et flott og profesjonelt uttrykk.

Du kan enkelt legge flere bredder inntil hverandre, slik at du oppnår den str. du selv ønsker. Skjøten blir så og si usynlig, og med tape på undersiden, så vil gulvet holde sin opprinnelige stand. Rengjøres med våt klut, slik at det kan gjenbrukes flere ganger. Leveres på rull i opptil 2 meters bredder.

Spesifikasjoner:
Print:
 Ensidig print
Materiale: Flooring foam
Vekt: 1000g/m²
Strørrelse: Max bredde 200 cm

Lerretsbilder på vegg

Aluminiums ramme med LED lys

Dette er et elegant rammesystem med LED lys som passer inn i de fleste landskap, enten det er på et kontor, show rom, utstillingslokale, messe, butikk m.m. Alu LED Ramme ser nesten rammeløs ut og kan skreddersys med lengder på inntil 3 meter.  Velg mellom trykk på en eller begge sider. Vi trykker på to forskjellige materialer og leverer ferdig med silikonlist, noe som gjør det enkelt å bytte ut designet. Både med ensidig og tosidig trykk.

Blindramme og print på lerret

Vi har mange blindramme størrelser å velge mellom: alt fra A4 størrelse til det største formatet i 90×120 cm. Sett flere lerretsbilder sammen eller dekorer veggen med et stort, flott bilde som blikkfang! Bilder på lerret fra Brectus har fantastisk fotografisk kvalitet, som gir veggen et særegent preg. Blindramme og print på lerret leveres ferdig montert, klare til å henge på veggen.

Tavle med treramme

Tavle med treramme har en lekker finish som fremmer ditt budskap på en flott og tydelig måte. Henges på vegg. Rammen er 38 mm bred og 16 mm tykk.  Leveres med fjærhylser, samt skruer og plugger for enkel montering.
Størrelse: 40×50 cm / 50×70 cm / 50×100 cm / 70×90 cm / 70×125 cm / 90×130 cm

Ta gjerne en titt for vårt store utvalg av rammer her.

Våre dyktige designere hjelper deg med budskapet ditt, slik at presentasjonen blir så profesjonell som mulig. Vi gir deg råd med å finne den rette løsningen og skreddersyr gode løsninger for best mulig profilering.

Besøk brectus.no for å lese mer om produktene våre og bli inspirert av alt vi kan tilby. Vi er en totalleverandør av reklameutstyr, messe og profileringsløsninger. Våre avdelinger ligger i Oslo, Moss, Gøteborg, Stockholm og Ålborg.