Oppblåsbare produkter

Dato: 6 Sep 2019

Brectus er en stor leverandør innenfor oppblåsbare produkter av høy kvalitet. I vårt sortiment finnes ballonger, quickup- og reklametelt, skydancer, søyler, sittegrupper og sofaer, målbuer og portaler, oppblåsbare messestands og spesialdesignede egenproduserte produkter. Stort utvalg av fasonger og størrelser.

Vi kopierer ditt produkt til en oppblåsbar enhet
Om det er en robot, stol, tekniske enheter, verktøy, emballasje, iskrem-maskin, kaffemaskin, kopp, radio, emballasje, kjøretøy - ja nesten hva som helst kan spesialproduseres. En oppblåsbar enhet av ditt produkt er et suverent blikkfang, som er enkelt å frakte med seg og en super genial interesse-vekker mot dine samarbeids-partnere og kunder.

Kvalitet, trykk og farger
Samtlige av våre produkter produseres med eller uten trykk i alle farger. Vi leverer heltrykk, belte-trykk, eller trykk på borrelåsbanner som lett kan skiftes ut senere. Vi bruker PVC materiale av topp kvalitet, som tåler gjentatt bruk. Alle produkter kan fåes med B1 brannsertifisert materiale. Integrert LED lys kan bestilles som tilleggsutstyr.

Våre oppblåsbare produkter har mange bruksområder både ute og inne som på messer, arrangementer, byggeplasser, sportslig arenaer, m.m.
Med stor reklameoverflate synes ditt budskap godt fra lange avstander og i store folkemengder. Dersom du i tillegg har integrert lys vil oppmerksomheten øke ytterligere og strekke seg til alle døgnets tider.
Leveres komplett til bruk med utskiftbar reklame og integrert vifte. De fleste produktene kan også fåes uten permanent strømtilførsel.

Brukervennlighet
I tillegg til topp kvalitet er alle våre oppblåsbare produkter enkle å sette opp og ta ned. De blir levert i bag til oppbevaring og transport.

Brectus er en av Norges største leverandører av messebord
Med et sortiment på over 16 forskjellige modeller er vi stolte av å kunne være en av Norges største leverandører av messebord. De fleste bordene blir ferdigprodusert i vår produksjonsavdeling i Moss og fåes med tekstiltrykk, paneler eller folierte vegger, alt etter ditt ønske og behov. Les mer om våre messebord her:

Våre dyktige designere hjelper deg med budskapet slik at presentasjonen blir så profesjonell som mulig. Vi gir deg råd med å finne den rette løsningen for deg.

 

GATEBUKKER

Brectus leverer gatebukker, visningsbukker og krittavler til utendørs og innendørs bruk. Utvalget er stort avhengig av ditt bruksområde. De har lang holdbarhet, er robuste og produsert i god kvalitet.

Fra enkle gatebukker med aluminiums klipsramme til robuste ekstrembukker i rustfritt galvanisert stål med betongmoduler, ja spekteret er stort! Små nette meglerbukker i A3 til XXL kjempen på 130x230 cm, ben med forskjellige behov og tyngde og ikke minst handicap vennlige bukker, godkjent av NHF.

Les mer om våre Gatebukker her:

Besøk brectus.no for å lese mer om produktene våre og bli inspirert av alt vi kan tilby. Vi er en totalleverandør av reklameutstyr, messe og profileringsløsninger. Våre avdelinger ligger i Oslo, Gøteborg, Stockholm og Ålborg.