Løsninger til messer og utstillinger

Dato: 22 Jan 2020

Hos Brectus får du hjelp til gode løsninger, som er både praktiske og tiltrekker oppmerksomhet! Skap en helt ny, imponerende og skreddersydd messestand, eller suppler med noe nytt til det du har fra tidligere. Mulighetene er mange. Vi har et stort utvalg av messetelt, messevegger, messebord, roll-ups, brosjyrestativ, iPad- og TV holdere, tak- og vindusheng, bekledning, profileringsartikler og mye mer. Du har visjonen, vi skaper din drømmestand! Alle messeveggene kan fås med LED lys.

Messene kommer på løpende bånd, og vi leverer alt du trenger til: Bygg Reis Deg, NOBB-konferansen, Architect@work Norway, Architect@work Denmark, Bedre Landbruk, Body Mind Spirit, Dos4all, Hagemessen, Nordbygg, Evolve Arena, Eliaden, Energyshow, Holdbar, Jobb & Utdanning, Nordic Living, Nordental, Oslo Motor Show, Park & Anlegg, Spill Expo, Sjøen for Alle, Transport & Logistikk og VVS-dagene for å nevne noen. Ved behov kan vi levere og montere din stand direkte til Norges Varemesse, X Meeting Point, Telenor Arena eller til mindre konferanser, eventer og festivaler.

Messebord
Med et titalls forskjellige messebord er det mye å velge mellom, og vi har garantert noe for deg. Våre messebord er alt fra store, små, brede, tynne, ovale, sammenleggbare og noen er også transportbokser. Frontene er med panel, tekstil eller folie. Enkle å sette opp, montere og transportere. Alle produktene kan fås med B1 brannsertifisert materiale. Integrert LED lys kan bestilles som tilleggsutstyr. Les mer her:

Takheng
Med et flott hengende banner blir du synlig fra alle kanter og på god avstand. Tak- og vindusheng er velegnet til kjøpesentre, messer, butikker og eventer. Brectus leverer ovaltfirkantet og trekantet takheng i mange størrelser og fasonger, samt vindusheng i alle bredder og høyder for optimal profilering. Har du et ønske utover våre standard produkter kan vi tilby skreddersydde løsninger. Les mer her:

Brosjyrestativ
Våre brosjyreholdere, displaystativ og infostativer er ideelle for butikk, messestand, resepsjon, kontor, skranke, venterom m.m. Vi leverer også plakatstativer og stativ for iPad og TV.Fås i en mengde utforminger og størrelser, alt etter ditt behov. Les mer her

Banner og folie
Ønsker du et rimeligere og enklere banner som ikke tar stor plass? Våre tekstilbannere i Decor materiale kan brettes og er dermed praktiske i bruk. Banneret leveres med borrelås og/eller maljer, og er utrolig enkelt å henge opp og ta ned. Vi kan også levere bannersystem til våre bannere dersom det er behov for dette. Les mer her:

Våre dyktige designere hjelper deg med budskapet ditt, slik at presentasjonen blir så profesjonell som mulig. Vi gir deg råd med å finne den rette løsningen og skreddersyr gode løsninger for optimal profilering.

MESSE STANDS
Brectus leverer også ferdige, komplette messestands.

Vårt trossebyggesett med moduler i 10x10 cm eller 15x15 cm kan bygges sammen til en komplett messestand eller messehus, avhengig av hvor mye du ønsker å skille deg ut fra alle andre. Her er det bare fantasien som setter grenser. Bygg ditt eget, eller kontakt oss for forslag på våre mange komplette byggesett.

Ellers kan vi tilby 3x3 meter stands eller 3x6 meter stands med bakvegger, lys, iPad/TV-holdere og messebord. Det finnes flere varianter av hver stand.

Les mer om våre Messestands her:

Besøk brectus.no for å lese mer om produktene våre og bli inspirert av alt vi kan tilby. Vi er en totalleverandør av reklameutstyr, messe og profileringsløsninger. Våre avdelinger ligger i Oslo, Moss, Gøteborg, Stockholm og Ålborg.