Integrert overløp på kunstmarmorservanter

Dato: 25 Apr 2017

Foss Bad har lansert en rekke nyheter i 2017 som fremhever kvalitet, er tidsaktuelle og forbedrer monteringsjobben. Den populære Variant-serien med baderomsmøbler har fått servanter med integrert overløp og helt ny standard på skuffer.

Integrert overløp på kunstmarmorservanter
Kunstmarmorservantene Surf og Square fra Foss Bad leveres nå med integrert overløp som ny standard. Servantene, som er utviklet i samarbeid med den norske industridesigneren Ivar Grødal, er de første kunstmarmorservantene i Norge med integrert overløp. Overflaten Evermite gjør samtidig Square og Surf til slitesterke servanter som holder seg godt i farge og er enkle å rengjøre. Materialet er bærekraftig og 100% gjenvinnbart.

Ny standard på skuffer gir bedre plass til koblinger
Skuffene fremstår nå mer elegante i hvitt, de har hele og høyere sidefelt med glass som gjør skuffene mer funksjonelle. Øvre skuff er gjort noe grunnere, for å gi bedre plass til koblinger. Alle skuffene leveres med antrasittgrå matte som standard og til øvre skuff tilbys spesialtilpasset skuffeinnlegg i hvitt som er enkelt å rengjøre.

Planlegg og bestill på www.foss-bad.no
Ny prisliste inneholder samlenummer som gjør det enkelt å utarbeide tilbud og sende bestillinger. Benytt forhandler-login på www.foss-bad.no, hvor du enkelt kan sette opp bestillinger og få frem veiledende priser.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår