Institusjonsbadekar fra Medema Norge AS

Dato: 12 Okt 2016

Medema Norge AS har markedets mest moderne portefølje av badekar for hjem og institusjon, utviklet i nært samarbeid med pleiepersonell over hele verden. Våre produsenter er av de aller mest anerkjente i Europa, og er kjent for høy kvalitet i kombinasjon med den beste ergonomi og brukervennlighet. Fra Tysklands ledende produsent BEKA-Hospitec har vi i mange år levert funksjonelle badekar med tysk kvalitet og soliditet. Deres AVERO og Invita serier badekar møter alle dagens krav til kvalitet, design, brukervennlighet og tilbehørsprogram, og er bygget for enkelt vedlikehold og service. Fra deres engelske samarbeidspartner Astor Bannerman fører vi badekar for de mer spesielle behov, som SYNCRA serien med integrert seteheis, samt tilpassede foldbare stelleplater til AVERO kar.

Badekar fra BEKA-Hospitec kan leveres i alle RAL-farger for å imøtekomme arkitekter ønsker om elegante og moderne fargesettinger i fremtidens baderomsmiljø.

Bruk av badekar på moderne institusjoner handler om så mye mer enn bare hygiene, og er vel så viktig for behandling, rekreasjon og velvære! Disse behovene dekker vi med de store tilbehørsprogrammene til våre kar, som for eksempel luft-/hydromassasje, lysterapisystem, lydterapisystem og aromaterapisystem. Dette er systemer som bygges totalt inn i karene takket være deres kapslete oppbygging med doble karvegger.

For de mindre komplekse behovene i private hjem har vi vårt egenutviklede hev/senk badekar CURA ML II. Dette karet produseres på vår fabrikk i Danmark med komponenter fra kjente leverandører som Linak, IFÖ med fler. CURA´s solide konstruksjon gjør det også egnet for enklere institusjonsbruk der hvor personalets arbeidsergonomi skal ivaretas på en enkel måte.

Medema Norge AS har i over 20 år levert kvalitetsbadekar til hjem og institusjoner over hele landet, med de beste tilbakemeldinger fra våre kunder. Vi leverer badekar til offentlige og private kunder, samt til rørgrossister og rørleggere i forbindelse med prosjekter.

For de av våre kunder som har behov for montasjetjenester samarbeider vi med landsdekkende aktører innen VVS- og elektrikertjenester.

Se vår nye badekarbrosjyre eller våre web-sider for mer informasjon om våre badekar og andre produkter til hjem og institusjon, og ta gjerne kontakt for produktveiledning og uforpliktende pristilbud. Er det behov utover det sortimentet som fremgår av vår brosjyre er vi behjelpelige med å løse dette også!

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår