Høsten 2020 – Natur og tre dominerer trendbildet

Dato: 11 Nov 2020

Naturen gjør entrè også på baderommet. En god mulighet for å ta treet inn på baderommet er å innrede med baderomsmøbler i trelook. Foss Bad leverer norskproduserte baderomsmøbler i varme toner som skaper et lunt og hyggelig rom.

Kolleksjon som matcher trendbildet

I våre serier Variant og Vita kan du velge mellom ulike utførelser som er designet med naturen som bakteppe. I tillegg til Eik struktur, Feelgood og Natur som er godt innarbeidet blant våre kunder kom vi i høst med nyheten Sort eik. Utførelsene representerer trelook for ulike stiler og kompletterer kolleksjonen - både praktisk og estetisk.

 

Sort eik

Sort eik  utstråler en naturlig eksklusivitet og eleganse, samtidig som møbelet gir en lun og innbydende følelse i rommet. Sort børstet grep er definert som standard, men du kan sett ditt personlige preg ved å velge mellom flere design. Hva med en knott i messing?

 

Feelgood

Feelgood slipper naturen inn på badet og skaper en lun og god følelse. Feelgood leveres med ekte lærhåndtak som gir et røft uttrykk og har en naturlig struktur i overflaten som gir en god følelse. Passer like godt på hytta som i en loftsleilighet i byen.

 

Eik struktur

Eik Struktur har en naturlig overflate med struktur. Utførelsen og fargetonen har et særpreg som gir en følelse av kvalitet og varme. Ønsker du et stilrent uttrykk kan du velge sort matt håndtak eller et  mindre synlig grep som alu grepslist.

 

Natur

Natur leveres med integrert grep og har naturlig overflate med struktur. Fargen er varm og gir en assosiasjon til treverk med hint av grått. Natur tilfører varme og lar seg kombinere med de fleste farger og overflater. Tilgjengelig i Variantserien.

 

Norsk design med kvalitet som varer
Gjennom 50 år har Foss Fabrikker/ Foss Bad opparbeidet uvurderlig erfaring og kunnskap om møbelfaget, og vi er stadig på jakt etter smartere løsninger. I kombinasjon med at dette lar oss opprettholde norske arbeidsplasser, gir det langsiktighet for våre kunder.