Holdbare gulvløsninger til industri

Dato: 15 Mai 2024

EpoxyGrossistens gulvserie møter kravene som stilles fra moderne industri, slik som langsiktige, økonomiske løsninger, estetikk og ytelse.

Hos EpoxyGrossisten produserer og leverer vi epoxy, akryl, polyrea, og polyuretanløsninger for alle industrier. Våre gulvsystemer tåler tung belastning, har høy slagfasthet og slitestyrke samtidig som de er hygieniske og kan leveres med sklisikring for å imøtekomme dagens krav og bestemmelser.

Robuste, slitesterke gulv

EpoxyGrossistens gulvsystemer har høy trykkfasthet, hvilket innebærer at de tåler konstant, tung trafikk, tungt maskineri, kjøring med truck og annen tung belastning.

Gulvene kan leveres i flere ulike, sklisikre alternativer som møter dagens krav til sikker drift. Systemene møter også ulike estetiske krav ved at de leveres i et større utvalg farger og finisher. Flere farger kan for eksempel kombineres for å avgrense eller markere viktige soner, slik som rømningsveier og lignende. Logoer kan også innlemmes i finishen for et unikt utseende.

Hygieniske og enkle å rengjøre

EpoxyGrossistens gulvsystemer er sømløse og hygieniske for å skape et rent miljø etter behov, i sektorer som for eksempel næringsmiddel- og helse.

Flere av våre gulvsystemer er også utviklet for å tåle store svingninger i temperaturer, og tåler dermed steamrengjøring. Mange av våre systemer er i tillegg fri for løsemidler og utslipper svært lite lukt ved påføring.

 

Gulvløsninger for unike behov

I vår rekke av gulvsystemer tilbyr vi også spesialløsninger som møter krav til UV-stabilitet, rask herdig og kort nedetid, lav herdetemperatur og systemer med rissoverbyggende egenskaper.

I områder med mye gangtrafikk og høyt støynivå tilbyr vi komfort-løsninger som møter krav til blant annet støydemping samt fleksibilitet og demping i underlaget.

Der elektrisk utladning (ESD) er en utfordring og elektronisk følsomt utstyr driftes leverer vi antistatiske systemer. Dette er spesielt egnede systemer for blant annet sykehus og elektronikkproduksjon.

 

Uansett hva behovet er, hjelper vi deg med å finne en løsning som kan møte dine konkrete krav og spesifikasjoner til gulvet.