EG Floor SL for slitasjeutsatte områder

Dato: 16 Feb 2022

EpoxyGrossistens EG Floor SL for slitasjeutsatte områder egner seg i de fleste typer industri hvor gulvet er utsatt for mye slitasje og kjemikaliesøl.

Epoxy til lager, verksted eller andre områder med mye slitasje?
EpoxyGrossistens gulvprodukter brukes mye i fabrikker, lagerbygninger, verksteder ol. på grunn av deres mekaniske styrke og bestandighet mot etsende væsker som kjemikalier, oljer, klorider og drivstoff.

 

Et godt gulv er mye verdt. Bruk EG Floor SL der det er krav til ekstrem slitestyrke og hvor det er stor belastning på gulvet. EG Floor SL kommer i en rekke farger og finisher som egner seg til de fleste områder.

Systemet er utviklet av noen av verdens ledende kjemikere og EG Floor SL er den mest effektive løsningen til overflater i tungindustrien som er utsatt for både mekanisk og kjemisk belastning.
EG Floor SL anbefales til industrigulv der mekanisk slitasje og kjemikaliesøl kan skade gulvet.

Produktet påføres i 2-5mm tykkelse og egner seg meget godt innendørs. Med EG Floor SL vil du nyte og verdsatte kvaliteten på epoxygulvet og samtidig være trygg på at det tilfredsstiller alle dine krav og forventninger.

Anbefalt bruk av EG Floor SL

  • Fabrikker
  • Lager
  • Verksted
  • Områder med stor mekanisk slitasje
  • Garasjer

Besøk www.epoxygrossisten.no for mer informasjon om våre systemer og produkter. Vi leverer både produkter og installasjon i hele Norge.