Himlings-monterte personløftesystemer for løft og forflytning

Dato: 3 Apr 2017

Takmonterte personløftesystemer er den mest optimale løsningen for løft og forflytning av personer med bevegelseshemninger, uten belastning for pleiepersonell og pårørende.

Korrekt utformet gir et takmontert personløftesystem, også kalt takheis, den mest fleksible, plassbesparende, estetiske og funksjonelle løsning som finnes.

Medema Norge AS har mer enn 30 års erfaring med å utarbeide de beste løsninger sammen med en av verdens ledende utviklere og produsenter av personløftesystemer, Guldmann i Danmark. Sammen kjenner vi de utfordringer som gjør seg gjeldene i skandinavisk bygningsmasse, og hvordan løsninger best skal integreres i arealer hvor slike systemer skal installeres.

Vi kjenner også de behov som helsepersonell har til funksjonelle hjelpemidler i sitt daglige arbeide, og har de beste løsninger for å ivareta dagens og morgendagens behov.

I Guldmanns aller nyeste serier av løfteblokker og skinnesystemer finnes det løsninger som imøtekommer de krav som forskjellige profesjoner har til integrerte hjelpemidler.

Dette kombinert med vår lokale kunnskap og våre dyktige medarbeidere sikrer at Medema Norge kan levere de beste løsninger i markedet.

Løfteblokker
I Guldmann GH1 og GH3 serie av løfteblokker finnes det en løfteblokk for alle behov; fastmonterte, flyttbare og portable, med løftekapasiteter fra 175 til 500 kg. GH3 serien kan leveres med fremdriftsmotor, integrert pasientvekt med display og servicemodul. Alle løfteblokker benytter den seneste batteriteknologi for maksimal brukstid og minimal ladetid.

Til løfteblokkene finnes et meget stort utvalg av løftetilbehør til ethvert behov.

Skinnesystemer
Guldmann skinnesystem er meget fleksibelt, fra de enkleste rettskinnesystem til avanserte kombinasjonssystem med traverser (romdekkende system), traverslåser, skiftespor og dreieskiver. Alle Guldmanns skinner er dimensjonert for de høyeste pasientvekter, og kan leveres med integrerte ladesystem for GH3 løfteblokker. Skinnene kan forankres til tak eller vegg/gulv med markedets største utvalg av beslag tilpasset ethvert behov.

Til skinnene leveres dekorplater eller innbygningsprofiler etter behov.

Prosjekteringsbistand
Vårt prosjektkontor er bemannet med kvalifisert personell som bistår med utforming av funksjonelle, kostnadseffektive og estetiske løsninger. Vi utarbeider plantegninger i AutoCad for å sikre at løsninger fungerer mot bygningsmessige grensesnitt, og planlagte innredningsforslag.

Service og opplæring
Medema Norge er lokalisert med avdelingskontor i hele landet, noe som bidrar til god oppfølging av våre leveranser, nødvendig og forventet opplæring, samt profesjonell service ved behov.

Se våre nettsider www.medema.no for ytterligere informasjon om vårt produktutvalg.


Prosjekteringsguide for arkitekter og konsulenter

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår