heroal VS Z

heroal VS Z

Når solen skinner, øker etterspørselen etter intelligent solskjerming. Den skal utnytte dagslyset på en effektiv måte, holde inneklimaet behagelig kjølig og samtidig ha lang levetid. Med Zipscreen heroal VS Z tilbyr heroal et solskjermingssystem som oppfyller disse kravene, og som passer like godt til store bygninger som til privatboliger.

Det tekstilbaserte solskjermingssystemet heroal VS Z er et utvendig solskjermingssystem som gir effektiv beskyttelse mot blending, innsyn og varme i eksklusive boliger og næringsbygg. Takket være Zipscreen-teknologien tåler systemet vindhastigheter på opptil 145 km/t. heroal VS Z er tilgjengelig i elementbredder på opptil seks meter. Dette muliggjør skygging av store flater på opptil 18 kvadratmeter (med en bredde på 6 meter og en høyde på 3 meter) med tekstilskjermer. Takket være akselen som har en diameter på 100 millimeter, kan disse dimensjonene leveres med en liten kassett på kun 125 millimeter.

Styreskinne med 25 mm synlig bredde
Spesielt er det vert å merke seg styreskinnen til heroal VS Z, som setter ny målestokk på markedet med en synlig bredde på bare 25 mm. Styreskinnen har skjult innfesting og er egnet for montering på vegg, vindu eller i vindusåpning. For tidsbesparende montering kan styreskinnen klemmes på veggmonteringsprofilen, noe som gjør det enkelt å justere monteringsprofilen på bygningen. Hvis styreskinnen skal pusses over for å skjules helt, er også dette mulig takket være den innvendige dekselkonstruksjonen. 25-millimetersystemet leveres med et svært stabilt maskeringssystem bestående av et motorhus i stål og et aluminiumsdeksel.

Individuelt design
Det store utvalget av farger og materialer til tekstilskjermene gjør det mulig å realisere en rekke mulige designvarianter. Det er mulig å velge blant et stort utvalg av duker som gir delvis eller fullstendig mørklegging. Avhengig av hvilke tekstiler som velges, oppnås det en avskjerming av opptil 100 % av sollyset og UV-strålene. På forespørsel er dukene også tilgjengelig uten PVC. Alt etter hvilken duk som velges er tekstilet laget av belagte glassfibre eller strekkpolyester. Det er vanntett og smussavvisende, luftgjennomtrengelig, UV- og muggavvisende og en langsiktig løsning som garanterer langvarig holdbarhet og pålitelig funksjonalitet. Styreskinnene på heroal VS Z er også lakkert med det svært værbestandige heroal hwr-pulverbelegget, som sikrer langvarig fargestabilitet i de individuelle fargene.

Gjennomtenkt design for en rekke bruksområder
Det er utviklet en spesiell bunnprofil for å forhindre rynking i krevende elementstørrelser, for eksempel svært brede, smale eller høye elementer. Forskjellige vektalternativer med én eller to vektstenger i tillegg til en ekstra, valgfri stabilisering med et firkantrør sørger for at strammingen av tekstilskjermen optimaliseres. Hvis det er nødvendig å demontere tekstilenheten, kan dette gjøres uten problemer takket være det avtagbare dekslet på akselen. Den nye demonteringsringen kan ganske enkelt trekkes over låsetappen for å låse opp dekslet på akselen. Det er også utviklet alternativer for dør-/vinduskombinasjoner. Det er mulig å dele inn et system av sammenkoblede elementer med forskjellige elementhøyder med en gjennomgående kassett.
I tillegg er det nye dekslet i størrelsene 105 og 125 mm til montering i vindusåpningen utformet for å gi kassettene en klar, flat projeksjon. Dekslet krever ikke ekstra spor for tak- og veggfester.
Hvis det er nødvendig med en tilpasning av den nedre delen, vil det også lanseres et heroal FMB-kassett-system i størrelsen 105 millimeter. Det er et plassbesparende alternativ til den eksisterende FMB-kassetten på 125 millimeter.

heroal solskjerming

heroal solskjerming

Brosjyre om heroals produkter

Les mer

Sun Protection - heroal VS Z

Relaterte produkter

En fasadeløsning – mange designvarianter

En fasadeløsning – mange designvarianter

heroal C 50 tilbyr omfattende muligheter når det gjelder design

heroal VS C

heroal VS C

Funksjonell trådkontroll, elegant design


heroal VS

heroal VS

Grunnversjon med fleksible designalternativer


Referanseprosjekter Heroal

AFI Vokovice Prague

AFI Vokovice Prague

Prague 6-Vokovice

Opførelse af bolig og kontorlokaler. Dette moderne boligtårn er opført som ...

Moderne kontorbygning med god solskjerming

Moderne kontorbygning med god solskjerming

Kontorbygningen til AC Group A/S ble ferdigstilt i 2018 i Viborg, den nest st...

Nyheter Heroal

Effektiv solbeskyttelse med tekstilskjerm

Effektiv solbeskyttelse med tekstilskjerm

Optimal dagslysregulering for ekstra store vinduer med heroal VS Z.

Effektiv solbeskyttelse med tekstilskjerm

Effektiv solbeskyttelse med tekstilskjerm

Optimal dagslysregulering for ekstra store vinduer med heroal VS Z.

Gi fasaden et unikt preg

Gi fasaden et unikt preg

Overflatebelegg som gir maksimal designfrihet for hele fasaden

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår