Termisk isolasjon for bærekraftige boarealer

Dato: 1 Jul 2024

Vindu heroal W 77 med solskjerming heroal VS Z.

For energibesparende konstruksjonsmetoder er termisk isolasjon av enorm betydning. Kombinasjonen av det passivhus-sertifiserte vindussystemet heroal W 77 med det eksterne, tekstilbaserte solskjermingssystemet heroal VS Z er en effektiv og nøye gjennomtenkt løsning for beskyttelse mot sol og varme.

Passivhus-sertifisert vindu med lav installasjonsdybde

Vindussystemet heroal W 77 kan oppfylle høye krav til termisk isolasjon. Selv passivhus kan realiseres med isolasjonsvarianten heroal W 77 PH: Med en lav installasjonsdybde på bare 77 mm og en bredde på 180 mm oppfyller systemet med en Uf-verdi på 0,78 W / (m²K) de høye kravene til passivhus-instituttet Dr. Feist for passivhus-sertifisering.


Vindussystemet heroal W 77 i resirkulert aluminium er sertifisert for bruk i passivhus – med en installasjonsdybde på bare 77 mm. © heroal.

Opptil 6 meter bred termisk isolasjon

For å sikre at interiøret er beskyttet mot overoppheting, selv med store glassoverflater, tilbyr heroal det eksterne zip-skjermsystemet heroal VS Z. Takket være stabil glidelåsteknologi er systemet ballkast-sertifisert og tåler til og med stormkast på 145 km/t – selv med store skjermede områder på opptil 6 m i bredden og 18 m² i areal.

Farger som passer perfekt til hverandre

Takket være pulverlakkeringen heroal hwr av høy kvalitet kan vindusprofilene til heroal W 77 og aluminiumskomponentene i heroal VS Z lakkeres i samme farge hvis det er ønske om et spesielt harmonisk utseende. Mer enn 250 tekstiler er tilgjengelige som standard, noe som gir mange designmuligheter for heroal VS Z.


Den eksterne tekstilskjermen heroal VS Z beskytter interiøret effektivt mot overoppheting. © heroal.

Universell utforming

For maksimal bokomfort kan vinduer i heroal W 77-systemet utformes som glassdører fra gulv til tak som med en maksimal terskelhøyde på 20 mm oppfyller kravene til DIN 18040 for universell utforming. I kombinasjon med dreneringssystemet heroal DS sikres den nødvendige fuktbeskyttelsen samtidig.

Bare én kontaktperson: Enklere planlegging og anbud

Hos heroal mottar håndverkere, planleggere og arkitekter alt fra en enkelt leverandør. Planleggings- og anbudsprosesser kan dermed håndteres effektivt. Aluminiumssystemløsningene til heroal kan kombineres spesielt harmonisk med hverandre og integreres sømløst. Dette resulterer i løsninger for energieffektive og bærekraftige boarealer som gir størst mulig arkitektonisk frihet og er teknisk utprøvd i alle detaljer.

Referanseprosjekter fra Heroal

AFI Vokovice Prague

AFI Vokovice Prague

Prague 6-Vokovice

Opførelse af bolig og kontorlokaler. Dette moderne boligtårn er opført som ...

Moderne kontorbygning med god solskjerming

Moderne kontorbygning med god solskjerming

Kontorbygningen til AC Group A/S ble ferdigstilt i 2018 i Viborg, den nest st...