Halfen VERSOGRID Systemhimling

Dato: 12 Jun 2019

Den fleksible og lastbærende himlingen.
Det nye opphengssystemet sikrer maksimal fleksibilitet, uten bruk av bolter

Overalt på offentlige arenaer er det behov for opphengssystemer til forskjellige tekniske komponenter. Med den nye VERSOGRID Systemhimlingen har Halfen skapt et fleksibelt system for oppheng av media og lysinstallasjoner som raskt kan endres for å møte de krav som til en hver tid stilles. Systemet er nå for første gang testet ut i stor skala på et messesenter i Köln.

Allsidige applikasjoner
VERSOGIRD er et enkelt og økonomisk system som gir muligheten til å ha en lastbærende himling under betong eller ståltak, om det er i utstillingshaller, messehaller, togstasjoner, flyplasser eller andre større innendørs arenaer. Systemhimlingen kan brukes i nye prosjekter men kan også installeres i allerede eksisterende bygg. Systemhimlingen henger ned under taket og sørger for at man får en plan installasjonsflate. Eksisterende bjelker, tekniske installasjoner eller ujevnheter i konstruksjonen er ingen utfordring.

Komplett system
VERSOGRID systemet består av få deler. 40 x 200 mm HVG-HM hovedprofiler sammen med tverrgående profiler er hovedkomponentene. Tverrgående profiler monteres ved hjelp av HVG-CC kryssprofiler som sørger for kontinuerlig skinne for oppheng av komponenter. HVG-SU opphengspunktene kan plasseres fritt i hele skinnelengden. Det samme kan man gjøre med den vertikale avstivningen HVT-VB.

HVG-HB hatteprofilen brukes for å feste systemet til eksisterende tak. HVG-HM 40/200 VERSOGRID profilene galvaniseres og kan pulverlakkeres i et utvalg RAL farger.  

Rask og enkel installasjon
Systemer har flere fordeler for brukerne: profilene har lav vekt, installasjonen er enkel, systemet er fleksibelt og har ingen synlige skjøter. Avhengig av ønsket kapasitet kan avstanden mellom de tverrgående profilene være mellom 1 og 6 meter. Hovedprofilene veier kun 5,5 kg pr. meter. Takket være den den boltefrie installasjonen kan profilene enkelt monteres av en person. Takket være bruken av en type skinneprofil har man mulighet for å henge opp komponenter i hele lengden.Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår