Halfen ekspanderer og søker ny selger

Dato: 29 Jan 2020

Halfen AS er nå på jakt etter en dyktig selger som skal være med på å forme den spennende utviklingen vi nå går inn i.

Vedkommende vil få ansvar for eget distrikt og muligheten til å styre sin egen hverdag.

HALFEN AS er et veletablert firma med stor takhøyde og flat struktur. Vi selger tekniske produkter til betongbransjen og flere andre markeder. Kundene er entreprenører, rådgivende ingeniører, arkitekter og betongelementfabrikker innen bygg og anlegg. Halfen har sitt hovedkontor i Düsseldorf, Tyskland, og selskapet har i dag 1100 ansatte på verdensbasis og er en del av CRH-PLC, et Fortune 500 selskap med 85000 ansatte på verdensbasis.

I mars 2020 flytter vi inn i helt nytt og moderne bygg på Forus.

Halfen AS søker en selvstendig selger til å oppsøke nye og eksisterende prosjekter og kunder. Rett person er initiativrik og trives ute på hjul, på jakt etter nye kunder. Ideelt sett kjenner du byggebransjen og har erfaring som selger. Du har jobbet med tekniske løsninger eller produkter og du innehar generell god teknisk forståelse. Vi har egne ingeniører og et sterkt team som du vil samarbeide tett med og få støtte fra.

For mer informasjon om stillingen, se finn annonse: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=167268586

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår