Gjennomfargede lister - For stor påkjenning

Dato: 15 Mai 2019

Gjennomfargede lister i Ultra High density for områder med ekstra høye krav til belastning som hotell, skoler, barnehager og offentlige bygg. Tåler stor påkjenning fra slag, vann og slitasje. Sorte lister lagerføres for rask levering.

Fot- og karmlister utsettes for stor slitasje der det er mange mennesker som ferdes og hvor det trengs hyppig vask og rengjøring. De gjennomfargede listene er ekstra harde og påvirkes ikke av fuktighet.


FL2 fotlist gjennomfarget levert til Hotell Amerikalinjen i Oslo.Her fot- og fenderlist fra hotell leveranse på 17.000 løpemeter med ønsket RAL farge fra kunde.


Lei av våtrom med ødelagte lister? Med Deco lister slipper du dette problemet

Lavere vedlikeholdskostnad
Ved å bruke gjennomfargede lister blir kutt og småsår lite synlige. Når man ser på helheten etter få år vil vedlikeholdskostnadene være minimale i forhold til malte lister. Har du i tillegg sorte eller grå dører i ditt prosjekt, leverer vi lister i samme farge.


Malt treverk etter 6 mnd bruk.

Vi leverer lister i samme farge som på dør.Vi kan levere gjennomfargede karm- og fotlist i alle RAL farger for ditt prosjekt ved minimums ordre fra 1500 meter. Sorte lister lagerføres for rask levering. Ta kontakt for informasjon og priser.

For mer info, ring oss på 33 46 00 02, eller bruk vår e-post: post@decosystems.no

For bestilling: bestilling@decosystems.no

Følg oss på YouTube: https://www.youtube.com/user/Decolist

Følg oss på Facebook: https://www.facebook.com/decosystems/