Et ryddig bad er avgjørende for en god start på dagen!

Dato: 28 Nov 2016

Ikke alle er så heldige å ha store flater å spille på når de skal innrede baderommet, men vi har alle de samme behovene - og ønskene. Badet skal være et praktisk rom, med gode løsninger for hektiske morgener, men det skal også være et rom for ro og avslapning. Hvordan kan man skape et rom hvor alle disse tingene blir tatt hensyn til på begrenset plass?

GODT TIPS: Skuffer er mer oversiktlig og praktisk enn skap på et lite bad.

På fabrikken på Birkeland i Aust-Agder har familien Foss siden 1968 levert høykvalitets baderomsmøbler til hele landet. Små bad er et område de har meget god kjennskap til. Det viktigste for å holde orden på små baderom, er riktig valg av skap og skuffer. Setter du inn et speilskap i stedet for et alminnelig speil har du plutselig ikke bruk for like stor benkeplass, da tannbørster og sminke har sin plass i speilskapet. 12 cm dybde rommer mer enn man skulle tro! Dermed har du mer plass under servanten til kluter, håndklær eller hva det måtte være.
Små rom trenger også godt lys, og Foss Bads speil og speilskap leveres med smarte lampetter som gir godt lys til vasking av morgentrøtte fjes både for liten og stor. I Foss Bads serie VARIANT kan du velge mellom 14 ulike fronter. Finn den stilen, fargen og løsningen som passer for deg!Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår