Det store utvalget!

Dato: 7 Mar 2018

Deco Systems har et av de største utvalgene når det gjelder listverk, innkassing og listefrie løsninger. I tillegg har vi stort utvalg av rosetter, søyler og utvendig listverk. Last ned våre produktkataloger her.

Listverk – taklister, karmlister, gulvlister, stukkatur og listverk for belysning
– Når du er opptatt av finish og kvalitet bør du velge Deco listverk.
Fremfor treverk gir dette en rekke praktiske egenskaper, bedre holdbarhet og totaløkonomi. Listene er enkle å håndtere, vekten er lav og derfor raskere å montere, og resultatet er uten sprekker og spikerhull.

- Kontakt oss så hjelper vi deg finne løsningen for indirekte belysning. Vi har et stort utvalg lister med plass for lyskilder og kabler.

- Fot- og karmlister i hard Polystyren. Stabilt materiale som ikke vrir seg og tåler fuktighet. Dette er ypperlig til våtrom.

Innkassing av rør, ventilasjon, sprinkleranlegg og downlights
- Det å bygge kasser fra bunn av er en tidkrevende jobb. Med våre ferdige L-profiler kasser du enkelt inn rør, ventilasjon og lys på 1-2-3.

Listefritt – eneste leverandøren i Norge som leverer en smygplate med 90° vinkel, ferdig til maling etter montering.

Dekor – rosetter, søyler og stukkatur
Deco Systems fører også et stort og variert utvalg stukkatur listverk, søyler, pilastere og rosetter som kombinerer stil og design. Rosetter og søyler fremhever husets stil og karakter.
Alt i nye moderne materialer som forenkler montering og til priser langt under tradisjonelle gipslister. For innvendige mål og detaljerte størrelser se mer i vår produktkatalog her, eller ta kontakt.

Fasade produkter – søyler, utvendige lister
- Utvendig listverk for murhus passer både til eksisterende mur og luftet kledning. Enten du bygger nytt eller pusser opp, vil Deco utvendig listverk gi din fasade et arkitektonisk løft. Den enkle monteringen kan utføres av både murer og byggmester.

For mer info, ring oss på 33 46 00 02, eller bruk vår e-post: post@decosystems.no

For bestilling: bestilling@decosystems.no

Følg oss på YouTube: https://www.youtube.com/user/Decolist

Følg oss på Facebook: https://www.facebook.com/decosystems/