Den nye TECE innløpsventilen passer til nesten alle sisterner

Dato: 30 Aug 2017

Den nye TECE-innløpsventilen F10 er klar for alt: Den passer ikke bare til TECE-sisternene, men også alle andre vanlige sisterner fra andre leverandører.

Hvis sisternen er defekt, forventer kunden en rask løsning på problemet. Hvis kilden til problemet er en defekt innløpsventil, er F10 fra TECE den rette reservedelen i mange tilfeller. Takket være den nye innløpsventilen trenger ikke rørleggeren å gå på lageret eller til grossisten, men kan hjelpe kunden raskt og enkelt. Basert på den nye ventilens tilpasning med de fleste sisterner på markedet er det en praktisk universell løsning. En egnethetsliste som er trykt på emballasjen, vil fortelle rørleggeren hvilke sisterner av hvilken produsent fyllingsventilen F10 passer til. I tillegg fyller denne ventilen cisternen nesten lydløst.Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår