Deco Systems smarte løsninger enklere tilgjengelig for forbruker

Dato: 28 Nov 2016

Deco Systems har inngått avtale med Coops byggevarekjeder Obs! Bygg og Extra Bygg. Smarte løsninger for belistning, innkassing og listefrie vinduer blir nå enklere tilgjengelig for private forbrukere.

Deco Systems leverer smarte og unike produkter av høy kvalitet som hever det visuelle uttrykket i huset på profesjonelt vis. Blant annet kan du enkelt montere lister uten synlige glipper og spikerhull, eller skjule stygge rør og ledninger i taket med ferdige L-profiler.

  • Produktene våre gjør at også forbrukere kan oppnå sømløse og pene finisher enklere og med et varig og godt resultat. Om du skal ha listefrie vinduer, trenger lister til et våtrom eller skal kasse inn det stygge ventilasjonsrøret finner du i løpet av 2016 våre produkter tilgjengelig på flere Obs! Bygg-butikker i Norge, sier Olaf Rimstad, daglig leder i Deco Systems AS

Fordi listene er produsert i kunststoff trenger de ikke akklimatisering før montering. De er enkle å få med seg i bilen og blir nå allment tilgjengelig via butikkene til Coops byggevarekjeder OBS! Bygg og Extra Bygg.

Enkle løsninger for forbrukere som vil gjøre det selv
Deco Systems løsningene har lenge vært svært godt mottatt i det profesjonelle markedet og de brukervennlige, men samtidig elegante løsningene, har gitt en tidsbesparende gevinst ved prosjekter i både leilighetskomplekser og hoteller.

Blant løsningene som nå blir tilgjengelig på Coop Obs! Bygg og Extra Bygg finnes blant annet:

  • Det populære systemet for listefrie vinduer, Deco smygplater, gjør det enklere for en litt erfaren hobbysnekker å oppnå de ettertraktede rene linjene
  • Ferdige L-vinkler for innkassering av rør, sprinkelanlegg eller elektroinstallasjoner. Mange bruker blant annet Deco innkassing til å montere downlights i taket
  • Deco listverk, tak-, vegg- og gulvlister, produseres i kunststoff som er mer stabilt enn treverk. Disse limes rett på veggen og holder seg penere over tid fordi de ikke påvirkes av luftfuktighet eller bevegelser i bygget.

Både lister og innkassinger har god heft for maling, og krever ingen sparkling av spikerhull, noe som betyr raskere vei til gode resultater.

Tilgjengelig over hele landet
Første butikk som var klar med sortimentet i butikk var Obs! Bygg Nygårdskrysset på Vinterbro. I tillegg er Deco Systems på plass med utstilling hos Obs! Bygg Tune, Grorud, Rud, Jessheim, Kallerud, Hønefoss, Haugesund, Lagunen, Sartor, Åsane, Ålesund og Skien. I resten av butikkene rundt om i landet er produktene tilgjengelig for bestilling, og flere Obs! Bygg-butikker får varer og utstilling i butikk fortløpende.

  • Disse produktene komplementerer det allerede store utvalget vårt av for eksempel lister for forbrukeren som ønsker å gjøre jobben selv. Mottakelsen i butikken på Vinterbro har vært veldig bra, og vi gleder oss til å se hvordan produktene blir mottatt i resten av Norge sier Dai Robin Nguyen, Innkjøper hos Coop Norge.

Hele sortimentet vil være tilgjengelig for bestilling hos Coop-kjedene Obs! Bygg og Extra Bygg. Noen av Obs! Bygg-butikkene får utstilling i butikk.

Les mer om Deco Systems produkter, samt hvordan de monteres her: www.decosystems.no