CIK Arena i Knivsta utenfor Stockholm – Over 20 000 m2 brannbehandlet med QVFR systemet!

Dato: 21 Aug 2020

QVFR systemet gir arkitekter muligheten til å bruke mere synlig tre – tilfredsstiller B-s1,d0.

Den beste løsningen her ble å bruke QVFR klar systemet som tilfredsstiller B-s1,d0 samt strenge krav til emisjoner, QVFR systemet er et to stegs system og kan pigmenteres. For ytterligere informasjon om QVFR systemet, se link til våre hjemmesider -
https://www.biokjemi.no/qvfr-klar-system/

Martinsons er leverandør av limtre samt vegger, tak, bjelkelag i KL-tre til CIK Arena – en arena for idrett og kulturaktiviteter i Knivsta. Arenaens 9000 kvadratmeter omfatter ishall, sport hall og lokaler for kulturskolen. Den kommer også til å bli Sveriges største bygning i tre som oppfyller den internasjonal sertifiserte standarden for passivhus.

Knivsta hadde miljøtanken med seg fra begynnelsen da det allerede var bestemt at arenaen skulle oppfylle standarden for passivhus. Med bæring i limtre og tak KL-tre blir miljøprofilen ytterligere styrket. At monteringstiden vil bli kortere med treverk registreres også. Med takelement i tre kreves eksempelvis bare en tredjedel så mange løft sammenlignet med andre materialer, sier Jonas Lindgren, key account manager for bygninger hos Martinsons.


For mer informasjon eller hjelp til ditt prosjekt, kontakt Biokjemi Norge på 38 15 30 20 eller send en epost til post@biokjemi.no

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår