Branngardin – Levert av Biokjemi

Dato: 14 Jun 2016

Firmaet Ole Moe as i Kristiansand er en grossist/totalleverandør innen jernvare og maling, og leverer varer til hele landet.
Ole Moe AS har moderne kontor og lagerfasiliteter 10 km vest for Kristiansand. Det er to store lager, og det ene skilles med en brannskillende konstruksjon fra gulv til tak med høyde opp mot 8 meter under taket.

Åpningen mellom disse to lager måtte også ha en beskyttelse i tilfelle brann, det ble vurdert flere løsninger, men man falt ned på Branngardin levert fra Biokjemi Norge as, branngardinet er fleksibelt og står til daglig i åpen stilling, da er åpningen lett farbar for alle trucker og personell som måtte bevege seg gjennom åpningen mange ganger daglig. En brannport ville være tungvint da dette måtte åpnes og lukkes hver dag. Det automatiske branngardinet fra Biokjemi Norge as henger i åpningen i en lukket boks og ser ut som en markise boks, den er ikke i veien for noen av de som beveger seg gjennom åpningen. I en brannsituasjon vil gardinet ramle ned og tette åpningen fullstendig, også for røyk, gardinet leveres med både røyk og varmesensor som også reagerer på kald røyk.

Branngardinet leveres med skinner ned på begge sider av åpningen og er godt beskyttet mot skade og hærverk, det kan kobles til både eksternt og internt alarmanlegg, eller leveres som fortalt med varme og røyksensor.

Biokjemi Norge as leverer branngardiner i alle størrelser til små kantineåpninger og opp til haller og publikumsområder på flyplasser og store kjøpesentre fra E30 og opp til EI120.

Ta gjerne kontakt for mere informasjon og tilbud på brann og røykgardiner ferdig montert, vi leverer og montere over hele landet.


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår