Banner og reklameseil

Dato: 7 Sep 2018

Brectus Norway AS leverer bannere og reklameseil med god kvalitet, funksjonalitet og holdbarhet. Vi produserer alle slags materialer avhengig av brukersted, vær og vindforhold. Velg mellom PVC, Mesh eller flere typer tekstilmateriale. Vi leverer også opphengsløsninger. Meget rask levering.

Bannere er ideelle for å synliggjøre ditt budskap, øke merkevare gjenkjennelsen, eller bidra til lansering av nye produkter og kampanjer!

Bannere er superanvendelige både inne og ute: ta de med på messestanden, sett de opp rundt byggeplassen, bruk de på idrettsarenaen, heng de opp i butikken, anvend de på scenen, til konvensjonen, konferansen, eller festivalen. Ja mulighetene og bruksområdene er uendelige. Vi produserer bannere i alle slags materialer, i dine egne valgfrie farger og budskap. Med print i høy kvalitet og flotte farger vil du garantert bli lagt merke til.

I tillegg til vanlige bannere leverer vi også 3D bannere, bannerstands, gjerdebannere, køskillere og bannerarmer til vegg og stolpe.


Våre dyktige designere hjelper deg med budskapet slik at presentasjonen blir så profesjonell som mulig. Maljer til oppheng er alltid inkludert i våre priser. Ønskes andre typer oppheng som alu-lister, klemlister, käderlister, strikker, etc.. vil du få råd av oss for å kunne finne den rette løsningen for deg. Vi tilbyr også full service med levering og oppheng av bannere.


Storformat 3D Print/bannere

Vi produserer storformatutskrift og bannere med 3D applikasjoner, såkalt 3D print storformat!

Med 3D print storformat får du en unik mulighet for at dine storformat bannere skal bli lagt merke til! Bli den som skiller seg ut ved å kombinere store bannere med spesialdesignede 3D former som virkelig står ut og fanger oppmerksomheten på lang avstand. Ta kontakt for hjelp til ideer og kreative løsninger.

Les mer om Storformat 3D Print/bannere herBesøk brectus.no for å lese mer om produktene våre og bli inspirert av alt vi kan tilby. Vi er en totalleverandør av reklameutstyr, messe og profilløsninger.