Architect @ Work: Boligheisene fra Cibes er bekreftet innovative

Dato: 24 Sep 2021

Vi har fått bekreftelse! Våre nye boligheiser er innovative! Design + "knappefritt" display gjorde at juryen, bestående av en norske arkitektjury i Architect @ Work gav innovasjonsstempelet til Cibes Air og Kabinheisen C1 Pure.

Dermed er vi en av de 200 nyvinningene som blir tildelt stand for å vise frem produktene live den 29.-30. september på Norges Varemesse. Du finner oss på stand nr. 67.

Kort om arkitektmessen

- Architect at Work er en møteplass for arkitekter, produsenter og distributører av innovative byggematerialer og produkter, sier Hanne Knatten, Account manager for Architect @ Work.

Hun legger til:  Det er en viktig messe innen arkitektur, innovasjon og design og tanken er at man skal bli inspirert til nåværende eller kommende prosjekt ved å oppdage nye produktinnovasjoner og få nye kontakter i en avslappet atmosfære. I tillegg kan du delta på de spennende foredragene fra kjente arkitektpraksiser som Mad arkitekter, Dark Arkitekter, Haptic architects, Ramsøskar m.fl. Det er gratis inngang for alle fagfolk, inkl. gratis mat og drikke.

... så hva er nytt med heisløsningen?

En ny måte å tenke design og ergonomisk funksjon på lavhastighetsheiser var noe som trigget Cibes sine to svenske designere da de satte i gang med den innovative produktutviklingen.

Med godt design som grunnmur har industridesignerne, Gustav Berg og Ida Eriksson, utviklet en ny måte å kjøre en heis på - en nesten knappefri opplevelse.

  • I Cibes Air er destinasjonsknappene er byttet ut med et smalt ergonomisk håndtak du bare lener deg på for å kjøre heisen til valgt etasje.
  • Tekstiler som ull og lin gir kunden en ny valgfrihet på heisens interiør - som vanligvis består av harde flater, men som du nå får i myke overflater.

Nytt tilbud til privatkunder

Cibes Air og C1 blir derfor nytt tilbud til de privatkundene som ønsker seg et rimeligere alternativ til en konvensjonell heis – uten at designet går på bekostning av prisen.

Kabinheisen C1 Pure holder også høy standard på design. Med teleskopdører og ett-trykks kjøring av heisen som populære kvaliteter. I tillegg har den stort utvalg av størrelser og farger, som gjør at den allerede er populær blant bedriftskunder og til private hjem.

 Dette får du se på vår stand

Vi viser deg live Cibes Air displayet på stand nr. 67. Vårt kunnskapsrike salgsteam vil svare på alle dine spørsmål og vise deg eksempler på løsningene i privatboliger og til publikumsbygg.

Last ned brosjyrene:
Cibes Air
C1 Pure

Les mer om våre hjemmeheiser

Referanseprosjekter Cibes Lift Norge

Lindås Barnehage

Lindås Barnehage

Nybygg | Alver | 65,3 Mnok

Nybygg av barnehage som består av en bygning i Alver på 2 etasjer. Selve bygg...

Nybygg av kontor og næring i bydel Gamle Oslo

Nybygg av kontor og næring i bydel Gamle Oslo

Nybygg | Oslo | 0,8-1 Mrd nok

Nybygg av kontorbygg tilsvarende 2 bygninger i Oslo på 13 etasjer hvorav 2 et...