Aiwell AS, har løsningen på snø og is problemer på tak og bakke

Dato: 31 Okt 2016

Med Aiwell Control 3000, egenutviklet taksluk løsning med varmematte og vannalarm gi sikre tak, samt redusere energiforbruk på gatevarme

Aiwell Control 3000 snø-smelte-automatikk, markedsledende automatikk for de som vil ha det mest energieffektive systemet, enten det er vannbåren varme eller varmekabler. Aiwell Control 3000 sikrer tak enten det er våre kjente taksluk med varmematte og vannalarm, eller om det er å styre varmekabler i takrenner og nedløp.
Med Aiwell utstyr får du sikre bygg og utearealer samt sparer energi grunnet effektiv styring.Aiwell leverer også snøsmelteanlegg for tak med varmematter med varmefordelende folie. Dette sikrer rask respons og god avrenning av taket. Med lastsensorer vil anlegget ikke drifte mer en høys nødvendig.
Styring av undervarme til kunstgressbaner er et annet område hvor Aiwell Control 3000 automatikk brukes til. Her har Aiwell utviklet skreddersydd programvare for å sikre optimal drift/energibesparelse.
Med besparelser fra 60-95% (avhengig av applikasjon) er det en god investering.


Besøk oss på vår stand C01-32 på VVS-Dagene 19-21 oktober

Referanseprosjekter Aiwell AS

Campus Ås, Veterinærhøyskole/institutt

Campus Ås, Veterinærhøyskole/institutt

Nybygg | Ås | 6 Mrd nok

Nybygg av universitet/høyskole i Ås. Selve byggingen startet november 2015 me...

Carpe Diem, Demenslandsby

Carpe Diem, Demenslandsby

Nybygg | Bærum | 735 Mnok

Nybygg av omsorgsboliger i Bærum med 158 leiligheter på 2 etasjer. Selve bygg...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår