XS4 Mini: adgangskontroll som kombinerer høy sikkerhet med utsøkt design og brukervennlighet

Dato: 17 Feb 2015

SALTO Systems har alltid ment at høy sikkerhet utmerket vel kan kombineres med utsøkt design og befriende brukervennlighet. Aldri har adgangskontroll vært så sikker, enkel, brukervennlig, skalerbar og kostnadsbesparende. Med XS4 Mini settes igjen nye standarder for adgangskontroll og sikkerhet. Med utviklingen av den teknologi og design som XS4 Mini er spekket med, har SALTO igjen tatt et solid sjumilssteg.


SALTO Systems er i dag verdensledende aktør innenfor elektronisk adgangskontroll. Og vi bare vokser. I dag er det mer enn 14 millioner mennesker som daglig bruker våre produkter, fordelt på mer enn 2 millioner systemer og 15.000 prosjekter. Vi har ekspertise fordelt på snart 100 land. SALTO dyrker inspirasjon. Adgang skal være inspirerende, skal gi stadig høyere grad av frihet. Med vår XS4 Mini er slik frihet fra nå av synonymt med smartdører. Dører som kan langt, langt mer enn tidligere. SALTOs smartdører inspireres av å optimere følgende parametere: sikkerhet, design, brukervennlighet, skalerbarhet og robust investering.

Den nye XS4 Mini presenterer smarte løsninger på alle relevante parametere for fornuftig adgangskontroll. For det første forteller XS4 Mini at høyeste sikkerhet og utsøkt design kan gå hånd i hånd. Låsens stålforsterkede ramme yter suveren strukturell integritet. Dens minimale og kompakte størrelse betyr ikke bare en meget enkel installasjon og ingen kompliserte ettermonteringer, men at også brannsikkerheten ivaretas fordi låsen kan monteres helt uten boring og endringer på døren. Slik bevares dørens integritet og dens eksisterende brannsertifikater. Alle elementene i XS4 Mini overholder alle de nyeste reguleringer for trygge og sunne omgivelser, samt alle de høyeste relevante sikkerhetssertifiseringer.

Alt dette går hånd i hånd med en ganske enkelt utsøkt design og brukervennlighet. Låsens størrelse er minimal ― 127mm høy, 58,5mm bred og 22,5mm lang! ― med et utpreget moderne og stilrent LED design. Den er 100% fri for kabling og mekaniske nøkler. LED-kommunikasjonen gir deg hurtig beskjed om smartdørens tilstand. Den er selvsagt kompatibel med SALTOs banebrytende teknologier SALTO Virtual Network (SVN) og SALTO Wireless Network (SWN), samt all SALTO maskinvare. Dens design er et sant kompliment til enhver atmosfære, ikke minst fordi den er tilgjengelig med stort utvalg elegante dørvridere som dekker alle stilarter.

XS4 Mini er samtidig både svært sikker og utsøkt estetisk. Men dette er ikke alt. Vi snakker også om en enestående funksjonalitet. Den rike funksjonaliteten bygger selvsagt på kompatibilitet med våre SVN og SWN, men også på en mikroprosessor som er langt hurtigere, et minne som er 400% større, en forbedret antenne som leser autorisasjon raskere enn noensinne, en utvidelse av leserområdet for adgangsmediet, to-veis kommunikasjon, allsidige forbindelsesmuligheter med adgangsmedia, RFID teknologier og andre avanserte teknologier som NFC, kommunikasjon med SALTOs trådløse bærbare programmeringsenhet via NFC og sist men ikke minst at XS4 Mini enkelt kan integreres med øvrige adgangskontrollsystemer! Vi snakker derfor om en smartdør som kan svært mange ting, som gir deg forbindelser og muligheter som før var utenkelige. Sist men ikke minst finnes funksjonaliteten i XS4 Minis skalerbarhet: ikke bare kan du forvandle dine gamle dører til hypermoderne smartdører i noen få håndgrep, men du skal også kunne skalere din nye smartdør til fremtidens behov.

Og kan du skalere en slik type adgangskontroll til fremtidige behov, er også investeringen sikret. Produktprisen er endelig kommet på et akseptabelt nivå, og glem ikke at XS4 Mini også innebærer betydelige besparelser på vedlikehold.

For oss ligger det utallige timer dedikerte studier av hva brukerne og markedet ønsker. For deg betyr det enklest mulig oppgradering fra et antikvert mekanisk låssystem til elektroniske smartdører med adgangskontroll på toppnivå. Billig nå, og kostnadsbesparende fremover.


Nettside - XS4 MiniRetningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår