Vi kan sluk!

Dato: 14 Okt 2020

Purus Designsluk
Purus Line og Corner er lekre designsluk som kan plasseres helt inntil vegg. Praktisk og stilig på en og samme tid. Under gulvet finnes en slukpotte laget av Polypropylen. Dette er plast som er meget godt beskyttet mot temperatursvingninger, kjemikaler og har høy slagfasthet. Overgangen til klemringfestet har vi gjort smidig for å unngå skarpe kanter som kan skade membranen. Klemringen er laget av rustfritt stål (AISI 306). Den er skrudd med seks skruer og er fullstendig stabil. Tilkoblingen til membranen skjer derfor helt uten risiko for lekkasje. Purus Line leveres også med en såkalt NOODvannlås. NOOD er en fjæropphengt vannlås. Den er konstruert slik at den åpnes når vann renner ned i avløpet, og lukkes når vannet avtar og eventuelt fordamper. I lukket posisjon beskytter den mot lukt fra rørene, selv om vannet fordamper. Under gulvet har vi altså utviklet et produkt av kvalitet med fokus på en trygg og sikker installasjon. Det synlige resultatet blir et helhetlig og lekkert baderom, som vil være moderne i flere år frem i tid.

Joti - trygghet under gulvet
For noen år tilbake lanserte vi de nye Joti-slukene våre. Nå leveres K-, KU-, K-lang, A-, AU- M- og R-sluket med klemring av stål. Felles for disse er også at slukene leveres uten rist. Som tilvalg kan rist i plast eller rustfritt stål kjøpes separat. Dette for å unngå at mange rister ender opp med å bli kastet. Det finnes 3 varianter; rustfri rist med og uten uthugg og en plast rist (hvor uthugget kan gjøres hvis det er behov).
Trygghet og sikker installasjon ligger til grunn i alt vi gjør, Joti-slukene er intet unntak. Blant annet er setehøyden lavere enn tidligere, fordelen med dette er at overgangen mellom sluk og membran er smidigere og det gir i praksis mindre stress på membranen. Det gir også økt trygghet ved bruk av forhøyningsringer, de ligger stabilt og muligheten for monteringsfeil er betydelig redusert.

Ny rustfri katalog
Innen prosjektsegmentet har vi også et bredt spekter av løsninger. Alt fra smale spalterenner, storkjøkkenbrønner og delikate løsninger for garderober eller spaanlegg.
Vi har også nylig lansert vår rustfrie katalog. Vi er så stolte over å kunne vise frem vårt komplette rustfrie sortiment, det vil gjøre hverdagen enklere for oss, men også dere som jobber med produktene våre.
Ønsker du å bestille katalogen? Registrer deg her: http://www.industrisluk.no/

Referanseprosjekter Purus Joti

Lørenskog Vinterpark, SNØ skihallen

Lørenskog Vinterpark, SNØ skihallen

Nybygg | Lørenskog | 700 Mnok

Nybygg av idrettsbygg/gymsal i Lørenskog. Selve byggingen startet mai 2018 me...