Purus PRO Line – en fantastisk nyhet fra Purus!

Dato: 20 Sep 2021

Det er med installatøren i fokus vi har utviklet vår neste generasjon Purus Line – Purus PRO Line. Konseptet er et resultat av 10 års erfaring, utvikling og salg av designsluk. Purus PRO Line er et designsluk med raskere, enklere og mer selvinstruerende plassering og montering, helt inntil veggen eller i hjørnet.

Fokus på rask og sikker installasjon
Utgangspunktet for utviklingen av Purus PRO Line var å forenkle arbeidet og spare tid for installatøren, men samtidig utvikle et produkt med fokus på sikkerhet, kvalitet og design. Den tekniske grunnstammen vi har som base i Purus PRO Line er monteringsplaten. Monteringsplaten er en viktig del for å redusere faren for lekkasjer. Dette i følge forsikringsselskapene. Det som skiller Purus PRO Line fra tidligere Purus Line-versjoner er at slukpotten og monteringsplaten er én enhet med integrert fall. Rammen er også videreutviklet med integrert fall, som gir økt kapasitet og mindre smussansamling. Sluk med monteringsplate gjør det mulig å montere enda nærmere hjørne og vegg. Tiden som blir benyttet til å måle opp og beregne rett plassering er vesentlig redusert. Purus PRO Line har også en dypere ramme som sikrer fall på en mer tilfredsstillende måte. Samtidig som den ivaretar vårt fokus på sikkerhet, med klemring av stål og seks skruer, vil Purus PRO Line installeres like enkelt i betong- som i trebjelkelag.

Et nærmest usynlig sluk
Purus PRO Line leveres også i en variant kalt Purus PRO Line Premium. Purus PRO Line Premium er et designsluk hvor gulvflisen monteres på en skinne for en eksklusiv følelse og en nærmest skjult installasjon. Sluket ”smelter” inn i baderomsgulvet. Stadig flere ønsker seg et usynlig sluk, og et resultat som dette kan du oppnå ved å velge vår Premium variant.

usynlig sluk
Purus PRO Line Premium gir en nærmest usynlig installasjon og en eksklusiv følelse på baderommet.

Sammenlignet med Purus Line Tile Insert kommer denne nå uten synlig ramme rundt flisen. To rammer, to designmuligheter. Det er viktig for oss å nevne at rammen for Chess (rist), og rammen for Premiumskinnen er ulike. Dette grunnet ulike byggehøyder. Skulle kunden endre sitt valg kan rammene byttes helt frem til flisarbeidet påbegynnes. Purus PRO Line Premium har lenge vært et etterspurt produkt på markedet, og derfor er vi veldig glade for å endelig kunne tilby en variant for de som ønsker en skjult installasjon.

Les mer om vår Purus PRO Line her

Referanseprosjekter Purus Joti

Lørenskog Vinterpark, SNØ skihallen

Lørenskog Vinterpark, SNØ skihallen

Nybygg | Lørenskog | 700 Mnok

Nybygg av idrettsbygg/gymsal i Lørenskog. Selve byggingen startet mai 2018 me...