Vi kan også rustfritt!

Dato: 27 Mai 2019

Purus har med tiden fått et velfortjent kvalitetsstempel når det kommer til vårt rustfrie sortiment. Vi har et produkttilbud for alt fra industri og storkjøkken, til restauranter og sykehus. Vi har ervervet stor kompetanse knyttet til produktenes bruksområde og våre viktigste produktgrupper er gulvbrønner, gulv-, spalte- og kanalrenner for alle gulvtyper.
Rustfritt stål av høy kvalitet
Gjennom en årrekke har Purus utviklet produkter for et bredt spekter av prosjekter og kunder med bakgrunn i deres behov og ønsker. Dette har gjort oss til spesialister på skreddersøm og vi tilbyr i dag produkter i henhold til gulvtype, mål, belastningsklasser og andre spesifikasjoner. I snitt forbruker vi omtrent 500 tonn stål per år på vår fabrikk - BLS Stainless i Smålandsstenar, Sverige. Dette er en produksjonsenhet med lang historie og har blant annet produsert rustfrie kjøkkenbenker siden tidlig på 60-tallet. Det finnes enormt mye kunnskap i virksomheten.

Rustfritt stål er definisjonen på en mengde stål med den fellesnevneren at de alle inneholder minimum 12% krom. Når krominnholdet overstiger denne andelen dannes det en tynn hinne på stålet som beskytter dette mot videre oksidering. Purus benytter et av de mest anvendte rustfrie ståltypene i sine produkter, EN 1.4301. Kvaliteten har en utmerket kombinasjon av styrke og korrosjonsbenstandighet.

Service i høysete
Det å tilby kvalitetsprodukter i dagens samfunn er et minimumskrav, men vel så viktig er serviceelementet. Her har vi spesialisert oss til fingerspissene. Vi har tre kompetente medarbeidere som til daglig besvarer henvendelser og tilbyr skreddersydde løsninger etter beste evne. Purus har lang erfaring og kunnskap når det kommer til kundetilpassede løsninger. Vi leverer våre produkter tilpasset spesielle anlegg eller tilrettelagt for spesielle funksjoner.

Purusrenne 200, en gulvrenne som er kun 200 mm, men med en strømningskapasitet som tilsvarer bredere renner.


For mer informasjon se www.purus.no eller kontakt:
Morten Hagen
T: +47 955 59 120
@: morha@joti.no
Lars Røkke
T: +47 415 47 033
@: larsr@joti.no
Leif Holtås
T: +47 917 99 866
@: leifh@joti.no

Referanseprosjekter Purus Joti

Lørenskog Vinterpark, SNØ skihallen

Lørenskog Vinterpark, SNØ skihallen

Nybygg | Lørenskog | 700 Mnok

Nybygg av idrettsbygg/gymsal i Lørenskog. Selve byggingen startet mai 2018 me...