Vaskerommet er ikkje lenger husets kjedeligaste rom!

Dato: 19 Apr 2016

Har du tenkt på kor mykje tid ein eigentleg brukar på vaskerommet?
Det gjeld å tenke smart når ein skal innreie eit av husets viktigaste rom. Heve vaskemaskin og tørketrommel i arbeidshøgde, strykebrett ein kan folde ut ved behov og løysingar inne i skap som uttrekkbare hyller, skittentøyskorger, osv. Kva med eit hjørneskap for å utnytte den plassen og?
Linn Bad AS kan tilby eit breitt utvalg i skap i mange ulike størrelsar, slik at du lett kan innrede deg eit vaskerom anten du har liten eller god plass.

For deg med ekstra god plass
Vaskerom i kvit høgglans med vårt nye hjørneskåp. Høgskap med uttrekkbar innreiing, underskap med uttrekkbare hyller og innsats for skittentøy. Benkeplate vist i sort granitt. Legg merke til dei praktiske skuffene under vaskemaskin og tørketrommel, det løfter dei greit opp i arbeidshøgde. Skuffene har masser av plass til oppbevaring.

Skittentøyskorg med to rom

Smart uttrekk til høgskap – for oppbevaring av
vaskemiddel, bøtter og klutar med meir

Det er lett å ha oversikt når ein kan trekke ut skapet

Kvifor ikkje kombinere badet med ein smart vaskeromsinnreiing?
Her er vaskerommet vist i kombinasjon med ein Ingrid innreiing frå Linn Bad AS. Ei benkeplate med nokre skap under gir masser av ekstra oppbevaningsplass der det trengs. Frontane på kvit høgglans er samme materiale som på våre kvit høgglans frontar på baderom.
Frontane har MDF kjerne belagt med PVC folie på front og kanter – dette gjer ei ripesikre og fuktbestandige, og egnar seg dermed godt på våtrom.
Nyskjerrig på Ingrid? Sjå vår hovedbrosjyre eller www.linn-bad.no.

Me er sikre på å kunne tilby deg og dine ei vaskeromsløysing som passa for akkurat dykkar behov!
Linnn Bad As – norskprodusert i over 40 år.

Finn våre brosjyrer på www.linn-bad.no.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår
utstillerliste