Trådløs og mobil adgang bygd inn i døren

Dato: 14 Aug 2019

SALTO Systems lanserer Ælement Fusion Euro - en elektronisk lås for hotell, med en slank leser fremhevet av en interaktiv lysring som lyser når adgangsinformasjon blir presentert, og gir en minimalistisk utforming som passer til alle hotellinteriør.

Usynlig sikkerhet
Vi har gjort sikkerheten usynlig ved å plassere elektronikken inne i døren, og dermed forsvinner maskinvaren utenpå døren.

Ælement Fusion presterer på akkurat samme høye nivå som alle andre låser fra SALTO Systems. Den kombinerer SALTOs frittstående, batteridrevne elektroniske låsteknologi og SALTO Virtual Network (SVN) og SVN-Flex via avansert trådløs teknologi med online sanntidskommunikasjon og mobilteknologi med NFC og BLE.

Tilpasset sikkerhet og design
Til Ælement Fusion velger du overflater og håndtak separat for å tilpasse enhver hotelldekor. Ælement Fusions diskré leser med lysdiode er designet for hoteller som skal ha elektronisk adgangskontroll med den seneste teknologi og estetik. Vi har et stort sortiment med håndtak og overflater for enhver dekor.

Ælement Fusion bestilles til prosjekter der dørene er klare for EURO DIN standard, og utseende av låsen tilpasses etter hotellets øvrige design.

Teknisk informasjon
- Elektronisk kretskort, batteripakke, låsmekanisme og alle elektroniske komponenter integrert i døren
- Låsen kan alltid åpnes fra innsiden (enkel panikkfunksjon fungerer sammen med den aktuelle låsekassen).
- Slank rund leser med en interaktiv LED lysring
- Mekanisk privat funksjon ved en vribryter på innsiden.
- Gjesten kan åpne døren med sin mobiltelefon eller med kort.
- Leseren kan fås i sort eller Hvit

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår