Sykkelparkering Square Plus

Dato: 20 Sep 2016

Ny modell med raffinerte og moderne linjer.
Modulerbart med et bredt utvalg av dimensjoner og kledninger.
Sykkelparkeringshus Square plus
Modulbasert og utviklingsorientert 
Fullstendig modulbasert i dimensjoner, funksjonsmåte og kledning, som byr på tallrike muligheter for en perfekt integrering i landskapet.

Sykkelparkeringshus Square plus
Modulerbar i dimensjoner 
Det opprinnelige sykkelhuset 6.50 x 4m eller 4.5 x 4m kan utvides i det uendelige, med supplerende seksjoner på 1.5m. 6.5 x 4m kan lett innpasses på tre bilparkeringsplasser.
Sykkelparkeringshus Square plus
Modulerbar etter funksjonsmåte 
Døren er uavhengig av rammeverket, av hensyn til enkelthet i utforming plasseres den normalt i midten. Sykkelhuset har da en midtpassasje på 2.3m, syklene plasseres til venstre og høyre med en plass på 2m. Døren kan plasseres hvor man ønsker det, for eksempel med et service/reparasjonsområde.
Sykkelparkeringshus Square plus
Modulerbar etter innhold 
Vi foreslår 2ParkUp - sykkelstativ i 2 høyder. Det lar seg gjøre å installere den nedre delen i første omgang, med sikte på å øke kapasitet senere, kan man installere den øvre delen av 2ParkUp.
Se Square plus brosjyren for alle muligheter.


 

 

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår