Sykkelheis VeloComfort®

Dato: 18 Mai 2022

VeloComfort® er et patentert sykkelheis, som hjelper syklisten opp og ned med sykkelen der det er, foreksempel en trapp eller bratt bakke.

Fordeler:

  • Flytte sykkelen opp skråning uten kraftanstrengelse
  • Brukeren velger hans / hennes eget tempo
  • Passer innendørs og utendørs.
  • Vedlikeholdsfritt
  • Trygg

VeloComfort® – fra bunnen
Siden av trappen er utstyrt med en sykkelheis som går oppover. Sykkelheisen består av et høykvalitets tannrem. Remmen er motert i en dobbel vedlikeholsdfri aluminium renne og drives av en elektromotor.

Inngang og utgang av sykkelheisen er estetiske, funksjonell og trygg integrert i helheten. Elektomotoren er plassert på siden av sykkelheisen.

VeloComfort® er egnet for alle sykler med håndbremser, og to hjul bak hverandre,  sykler med tynne eller brede dekk samt lette og tunge sykler. Sykler uten håndbremser kan også bli transportert ved hjelp av sykkelheisen, men det krever mer insatts av brukeren. Sykkelheisen aktiveres når de integrerte sensorene registrerer en sykkel og stopper når skinnen er helt fri for sykler.

VeloComfort® – Fra topp til bunn
På venstre side av trappen er er plassert en renne med børster i hele sin lengde. Rennen er laget av høy kvalitet, slitesterk og vedlikeholdsfritt dobbel aluminium renne, dekket på begge sider med børster. Børsterekken er beskyttet med et rustfrittstål beskyttelsesdeksel . Friksjonen av børstene sørger for at sykkelen er bremset under nedstigning, slik at brukeren selv kan bestemme tempoet.

Inngang og utgang av transportrennen er estetiske, funksjonelle og tryggt integrert i helheten.

VeloComfort® er egnet for alle sykler med to hjul bak hverandre, både sykler med tynne og brede dekk samt lette og tunge sykler.