StoVentec - Norges mest solgte luftede fasadesystem

Dato: 17 Jan 2020

Utviklet med omsorg for fasaden

StoVentec er den ideelle løsningen for den som ønsker et trygt og fleksibelt fasadesystem. Systemet passer deg som vil ha en fuktsikker, luftet og drenert fasadekledning med dokumentert brannsikkerhet. Systemoppbygningen er utprøvd og forbedret gjennom århundrer.

For et gjennomgående materialbruk utenfra og innover.


StoVentec glass
StoVentec glass
Markerte fuger for eksklusive glassfasader

Den uvanlige dynamikken, spenningen og estetikken i bygget ”Den svarte panteren” forsterkes av 1.800 svarte, usynlig innfestede glasspaneler med åpne fuger.

De høykvalitets glasspanelene i det luftede fasadesystemet kan lages i ulike elementstørrelser og former. De kan benyttes på flere måter – både i nybygg og ved rehabilitering, uten- og innendørs. For en gjennomgående materialbruk utenfra og innover.

Anvendelse
∙ ved nybygging og rehabilitering ∙ i kombinasjon med isolasjon i ønsket tykkelse ∙ på de fleste underlag (bl.a. betong, puss, murverk, lettbetong, bindingsverk)

Les mer


StoVentec R
StoVentec R
StoVentec R

Maksimale designmuligheter for pussede fugefrie fasader.

Bak denne moderne, fasinerende fasaden skjuler det seg et gammelt bygg. Konstruksjonen er bygget opp rundt bygningsskallet til det daværende postsorteringskontoret i Luzern fra 1980-tallet. Selv i eksisterende bygg tilbyr StoVentec R en rask og kvalitetsfylt løsning for fugefrie overflater. Gjennom variasjon av strukturen på pussen og fargesetting tilbys mange designalternativ.

StoVentec gir en totrinnstettet fasadekledning, som betyr ekstra sikring i forhold til fukt- og klimapåkjenninger.Les mer

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår