StoFloor Landscape er beleggene der estetikk møter funksjonalitet

Dato: 18 Mar 2024

Skap unike utemiljøer med fugefrie løsninger fra Sto Norge som gir deg frihet til å utnytte ulike kreative og funksjonelle løsninger. Våre dekorative systemer er visuelt tiltalende med naturstein i en rekke fargenyanser. Samtidig gir de funksjonelle fordeler slik som universell utforming og hurtig drenering av overflatevann.

Sto Norge tilbyr også funksjonelle løsninger for sykkelstier med systemet StoFloor Landscape TC 500, som gir synlige, slitesterke og sikre veier for syklende trafikanter. Alle løsningene kan installeres både på betong og asfalt og er spesielt godt egnet til renovering av eksisterende overflater. Våre landskapssystemer installeres av kvalifiserte spesialentreprenører, som garanterer en problemfri og profesjonell gjennomføring. Gi liv til ditt utemiljø!


StoFloor Landscape Sykkelsti

er et slitesterkt belegg for sykkel og gangfelt, samt andre trafikkarealer. Det består av et fleksibelt, pigmentert bindemiddel iblandet kvartssand.
 
I arealer med stor trafikk med piggdekk benyttes et hardere tilslag som øker slitestyrken og levetiden. Beleggsystemet er hurtig å installere og egner seg svært godt til rehabilitering eller etablering av sykkelfelt på eksisterende asfalt eller betong. StoFloor Landscape TC 500 installeres som ett-lags eller to-lags system avhengig av trafikkbelastning og ønsket levetid. StoFloor Landscape TC 500 kan leveres i ulike farger for at det skal passe inn i det aktuelle miljøet. 
Ved siden av å gi et godt veigrep, også når det regner, vil StoFloor Landscape TC 500 framfor alt gi økt synlighet og sikkerhet for de myke trafikantene.

Referanseprosjekter fra Sto Norge AS

Paradisalléen

Paradisalléen

Nybygg | Bergen | 350 Mnok

Nybygg av leiligheter (blokk) som består av en bygning i Bergen med 107 leili...

Harbitz Torg, laboratoriebygg

Harbitz Torg, laboratoriebygg

Rehab | Oslo | Uoffisiell

Rehab av kontorbygg som består av en bygning i Oslo. Selve byggingen startet ...

Nybygg av vernebygg på Vemork i Rjukan kommune

Nybygg av vernebygg på Vemork i Rjukan kommune

Nybygg | Tinn | 95 Mnok

Nybygg av museum som består av en bygning i Tinn. Selve byggingen startet Aug...

Nybygg av boligbebyggelse i Stavern

Nybygg av boligbebyggelse i Stavern

Nybygg | Larvik | 136 Mnok

Nybygg av leiligheter (blokk) tilsvarende 2 bygninger i Larvik med 41 leiligh...