StoColor X-black - Varmereflekterende fasademaling basert på NIR-teknologi

Dato: 5 Jun 2019

Vårt fasade isolasjon system StoTherm har blitt brukt i over 100 millioner m² de siste 50 årene, og i alle verdens klimasoner. Vi utvikler produktet fortsatt og nå er det også mulig å velge veldig mørke farger på grunn av vår varmereflekterende fasademaling StoColor X-black.

Temperaturen på fasadens overflate holdes nede
Solens stråler kan føre til at temperaturen på overflaten av en mørk fasade stiger opp til 80° C. Den matte fasademalingen StoColor X-black inneholder spesielle pigmenter, NIR (Near-Infrared Reflection) som reflekterer mye av solens energi, noe som betyr at temperaturen holdes under 70° C. Dette gjør også at temperaturtoppene kan begrenses til 15-20% av normal pigmentering.StoCenter Oslo
Aktivitetsdag 14. juni

Nordic Pumpe Systemer AS vår leverandør av pumpeverktøy, kommer på vår aktivitetsdag 14. juni kl. 08.30 - 12.00 Det blir demo og mulighet for å prøve Rota Airless i praksis, noe å bite i blir det også Velkommen.

Ønsker du kontakt med din lokale salgsrepresentant - følg linken - Finn din salgsrepresentant

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår