Stjernelaget som dekker alle varebilbehovene dine, her og nå

Dato: 10 Mai 2023

Mercedes-Benz gir deg stor valgfrihet og rom for å skreddersy varebilene slik du vil ha dem uansett hvilken drivlinje du ønsker. I tillegg er det kort leveringstid på flere av modellene.

Mercedes-Benz har ligget i front i 125 år
Ingen andre utvikler og introduserer flere innovative løsninger til kresne profesjonelle brukere og sjåfører enn Mercedes-Benz. Du får varebiler i alle størrelser fra store og fleksible Sprinter, til storselgeren Vito  og sist med ikke minst – den lille kjempen Citan.

Elektrisk i alle varebilklassene
Mercedes-Benz tilbyr ulike varianter av eVito med rekkevidde fra 244 - 366 km iht. WLTP og eSprinter med 11m3 varerom og nyttelast på inntil 891 kg. Senere i år kommer også eCitan med hengerfeste og en rekkevidde iht. WLTP fra 285 - 300 km. I tillegg tilbys EQV som varebil for de som ønsker seg en premium elektrisk varebil.

Planlegger du å kjøpe en elektrisk varebil? Det er fremdeles mulig å få inntil 50.000 kr i støtte fra Enova hvis du søker innen 31. mai.

Ikke noe varer lenger enn kvalitet som tas godt vare på
Handler du en Mercedes-Benz varebil får du ikke bare høy kvalitet på varebilen, men også på hjelpen og servicen rundt den. Forhandleren sikrer deg en trygg handel, at du alltid er på hjul og at du får profesjonell hjelp, service og oppfølging  på ett og samme sted.

Ta kontakt med nærmeste forhandler!
Mercedes-Benz varebiler kan leveres i veldig mange forskjellige varianter med tanke på både lengde, høyde og drivlinje. Ta kontakt og få hjelp til å finne ut hva som dekker bilbehovet ditt aller best.