Sterkere K-Stender og eksklusive paneler fra Inntre Kjeldstad

Dato: 18 Mar 2020

K-Stender sikrer rette trekonstruksjoner og Karat- og Plusspanel som del av interiøret gir et utpreget eksklusivt løft.

Som en av Norges ledende aktører i trebransjen jobber Inntre Kjeldstad kontinuerlig med foredling, utvikling og forbedring av de miljøvennlige ressursene på rot i skogen. Markedet stiller stadig strengere krav til forutsigbarhet, fremdrift og lønnsomhet og Inntre Kjeldstad imøtekommer dette med ekstra nedtørket og stabil trelast både til konstruksjon og overflater.

 

K-produkter – Alltid rette og stabile konstruksjoner

K-Produkter er K-Bjelke, K-Stender og K-Pakke. En unik oppbygging med nedtørkede lameller fra 17-21mm er hemmeligheten bak garantien om rett og stabil trelast til konstruksjon. Det er utarbeidet egne EPD'er på K-Produktene for å letterer implementeres i feks BREEAM- og andre prosjekter med fokus på miljø og økt bruk av tre.   

K-stender leveres i dim fra 36x068 i fastlengder eller som precut i den lengden som prosjektet krever. Den er formstabil og hverken kroker, kuver eller vrir seg slik man kjenner fra vanlig trelast. Jo høyere vegger jo mer aktuelt da man unngår unødvendig oppretting og er sikret fremdrift og lønnsomhet.    K-Stender er det beste alternativet til stålstender og åpner muligheten for å benytte et mer miljøvennlig produkt.

K-Bjelken og K-Bjelke Plus er den mest stabile trebjelken med massivt tverrsnitt på det norske markedet både når det gjelder krymp/svell, retning og kuving. Bjelken er sammensatt av de små lamellene man finner i K-Stenderen i tillegg til styrkesorterte ytterflenser. En hybrid av I-Bjelke og splittet limtre der de beste egenskapene fra begge alternativer er samlet i en og samme Bjelke.           K-Bjelke Plus er kraftkaren som kom på markedet i 2018. Det er den sterkeste trebjelken på markedet i dim 48x300 og den har gitt arkitekter og ingeniører større spillerom ved utforming av boliger. Bruksområdene til K-Bjelkene er i hovedsak bjelkelag og sperrer, men med stabiliteten er den også velegnet som bredstender i tykke vegger.

K-Pakken er Norges retteste konstruksjonspakke i tre. Precut byggsystem sporfrest og merket for rask og smidig montering. K-pakken fra Inntre Kjeldstad skiller seg fra alle andre konstruksjonspakker med at det kun benyttes K-produkter i alle virkesdeler som sikrer den rette og stabile konstruksjonen som er unik for Inntre Kjeldstad.

SE VIDEO AV K-PAKKEN HER: https://www.youtube.com/watch?v=mrsO5x6Ua-k

 

Karatpanel og Panel Pluss – Gir interiøret personlighet

Eksklusive og elegante paneler i heltre som er nedtørket til 8-9 % fuktighet og vil holde seg stabilt over tid.  Tre er et levende og naturlig materiale som gir et godt, sunt inneklima og regulerer fukt og temperatur i rommet. Bruk av panel på vegger og tak gir en lun atmosfære og en naturlig god klang og akustikk i et rom som også er en del av et godt innemiljø.

Karatpanel leveres børstet som gir en grovere overflate enn vanlig panel. Strukturen føles litt ru, uten å bli grov. I kombinasjon med beis eller voks gir dette nye panelet en helt ny opplevelse. Karatpanelet leveres i to standarddimensjonene 15 x 117mm og 15 x 192mm. Den brede typen (15 x 192mm) er et av det bredeste heltrepanelene du får kjøpt på markedet i dag.

 

Glattpanel pluss+ har en rett profil uten spor som gir et moderne og ujålete uttrykk i alle rom. Passer like godt på vegg og i tak og kan monteres både stående og liggende.

Skygge skrå panel pluss+ har en faset profil med kant og et spor på 10 mm som gir et stilrent og tidløst uttrykk i alle rom. De rene, rette linjene i panelet gir veggene et rolig og enkelt uttrykk.

Karat, glattpanel og skygge skrå monteres alle med skjult innfesting slik at man unngår synlige festemidler og hever uttrykket på vegg og tak.

Eventyrlig oppussing - Inntre Kjeldstad er stolt leverandør av paneler til tv-programmet. Se de flotte prosjektene Oppdal, Skogn og Sandøya

 

SE VÅRE BROSJYRER HER: http://kjeldstad-trelast.no/dok/produktliste-brosjyrer/

VIDEO AV KONSTRUKSJONSPAKKEN: https://www.youtube.com/watch?v=mrsO5x6Ua-k

HJEMMESIDE FOR INSPIRASJON OG KONTAKTINFO: http://kjeldstad-trelast.no/

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår