Stacbond – resirkulerbart fasademateriale med mange designmuligheter

Dato: 14 Feb 2020

Aluminium komposittplater for fasade, dører eller vinduer.

Skiven består av en kjerne av polyetylen eller mineraler, og på begge sider er det en lakkert 0,5 mm tykk aluminiumskive. StacBond leveres også med et komplett profilsystem for opphenging tilpasset det aktuelle prosjektet.

Fasadeplaten er veldig enkle å bearbeide, og den kan bøyes, freses eller kappes til ønsket form. Slitesterkt PVDF-lakk er tilpasset vårt nordiske klima og har en garantiperiode på 10 år. Kjernematerialet kan tilpasses for å nå brannklasse A2-s1, d0. Konstruksjonen av platen gir også en høy slagfasthet, høy stivhet og lav vekt. Den indre kjernen av polyetylen eller mineral gir en god lydisolerende evne. Vi tilbyr også et komplett profilsystem for opphenging med flere alternativer. Platen er resirkulerbar.

StacBond er tilgjengelig i fire lakkkategorier, Solid, Metallic, Tre og Special. I kategoriene er det et stort utvalg av farger å velge mellom.

 

Fordeler:

Lav vekt

Enkel å behandle

Høy brannklasse (A2-s1, d0)

Enkel å montere

10 års lakkgaranti

Bredt utvalg av farger og design

Resirkulerbar

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår