Bærekraftige materialer til bygging

Dato: 25 Jan 2023

Hos gop finner du et stort utvalg av resirkulert plast og plastplater som er spesialutviklet for bygging.

Når man velger riktige byggematerialer fra starten, får man bedre forutsetninger for et vellykket prosjekt med både økonomiske og miljømessige fordeler. Byggeplater i plast sparer ofte tid og penger, siden de er lette, enkle å håndtere og har lang holdbarhet.

Alle materialene våre er av høy standard, og de gjennomgår grundige kvalitetskontroller, slik at du kan være trygg på at du får høy kvalitet. Uansett om kravlisten fokuserer på miljø, brannklasse, vekt eller funksjonalitet, har vi noe som passer ditt prosjekt!

ET UTVALG AV VÅRT SORTIMENT:

EKOPLY BYGGEPLATE– Plate av 100 % resirkulert polyeten og polypropylen. Materialet har lav vekt og svært høy slagfasthet, noe som gjør det til et utmerket alternativ til f.eks. MDF og plywood. EKOply kan med fordel brukes i konstruksjon, støping av betong, som innredning i stall og transportkjøretøy og mye mer.
LES MER

ISOCOVER BESKYTTELSESPLAST – En lett og støtabsorberende beskyttelsesplast av polypropen med kanalstruktur. Perfekt som gulv- og veggbeskyttelse eller vindusdekking. Effektivt og slitesterkt alternativ til tunge masonite-plater eller upraktisk papp. Isocover er fremstilt av delvis resirkulert materiale, og kan både brukes om igjen og gjenvinnes.
LES MER

MULTIBOARD REG – En slitesterkt og slagfast plate av polyeten (PE) laget av 100% resirkulert plastavfall. Ideell som veggbeskyttelse i for eksempel stall og fjøs, spyleplater eller skillevegger. Kan i noen tilfeller erstatte landbrukskryssfiner. LES MER

MULTIPLANK REG – Profiler i PEHD laget av 100% resirkulert plastavfall som holder høy kvalitet og ytelsesevne. Materiale brukes hovedsakelig til gjerder og gangbroer, brygger, benker, pontonger og utemøbler. Multiplank REG kan resirkuleres.
LES MER

Se vårt brede utvalg av byggematerialer eller kontakt oss for råd.