Splitter nye Siedle Classic dørtelefonanlegg pryder fasader på Vesterbro

Dato: 26 Aug 2020

I borettslaget Gas-Erik er et utdatert anlegg byttet og det har blitt nytt liv ved dørterskelen.

Den fremtidige kommunikasjonen mellom beboere og gjester er sikret av Storkøbenhavns Dørtelefon Teknik som bare har vært Siedle-partner i snaue to år. Etter ca. 20 års levetid har borettslagets eksisterende dørtelefonanlegg gjort nytten for seg og fortjent en utskiftning. Nå ønskes beboerne i Eriksgade og Gasværksvej velkommen av nye, skinnende Siedle Classic dørtelefonanlegg med deksler i PVD-kobber og tilhørende svartelefoner i hver leilighet.

Siedle Classic: den rette løsningen

Siedle Classic er en tidsriktig versjon av den klassiske porttelefonen. Modellen er det riktige valget for alle som legger vekt på soliditet og bruksverdi ved massivt metall. Med ønsket om lang holdbarhet oppfyller Siedle Classic Gas-Eriks behov. Funksjoner som rask og enkel utskifting av navneskilt ved eventuelle nye innflyttere og av-/påknappen som sørger for at beboerne kan styre oppkall fra gaten, var av avgjørende betydning da kunden valgte Siedle Classic-løsningen. Blant alle materialvalgene var det spesielt PVD-dekslene som falt i smak, og det bidro til at Siedle Classic ble den perfekte kandidat i stedet for det opprinnelige valget, Siedle Vario.

Et bærekraftig valg med lang holdbarhetstid

Med valget av et Siedle-produkt kan Gas-Erik samtidig skrive under på at de har gjort et bærekraftig valg med lang holdbarhetstid. Ved monteringen av det nye anlegget har SDT gjenbrukt eksisterende kabler og el-tavler. Dekslene i PVD-kobber lever opp til selv de høyeste kvalitetskrav når det gjelder motstandsdyktighet og beskyttelse, som igjen sikrer lang holdbarhet. Dessuten er PVD-dekslene vær- og ripefaste, på toppen av å være miljøvennlige og enkle å holde rene. Med et Siedle-produkt er Gas-Erik dessuten sikret minimalt vedlikehold. Med bare ett enkelt servicebesøk i året kan anlegget holde i 25 år eller mer.

Siedles kvalitet sørger for lang holdbarhet, og det er nettopp det som gjør at Jesper Poulsen, salgssjef i SDT, utelukkende har forhandlet Siedle-produkter i mange år:
 
Jeg vil gjerne være sikker på å kunne stå inne for de produktene jeg selger til kundene våre. Jeg har solgt dørtelefoner de siste 30 årene først som selvstendig og nå for SDT. Jeg har alltid følt meg trygg på at jeg har fått gjennomtenkte produkter av toppkvalitet hos Siedle,” sier Jesper Poulsen.
 

Les mer om Siedle Classic på: www.siedle.no

 

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår