Sosialt boligbygg satser på mangfoldighet og plasserer Siedle Touch ved terskelen

Dato: 4 Nov 2020

I tett samarbeid med El:con forsyner Siedle boliger med kommunikasjon mellom ute og inne som gir rom for flere generasjoner under samme tak.

Boligbygget går under navnet Generationernes Hus og bygger på ideen om å skape et verdifullt fellesskap på tvers av generasjoner med plass til alle. For å følge mangfoldighetstanken helt til døren er det installert Siedle Touch-anlegg. Det sikrer et estetisk og moderne uttrykk samt en dørkommunikasjon som er tilgjengelig for alle.

Intuitiv dørkommunikasjon

Med Siedle Touch er det snakk om et brukervennlig kommunikasjonssystem som tilgodeser alle aldre og tilhørende behov. Systemet er dessuten spesielt godt egnet til et større antall beboere, som er tilfellet i Generationernes Hus.

”Siedle Touch er en hensiktsmessig løsning for prosjektet Generationernes Hus, fordi systemet er fleksibelt og har en intuitiv betjening. Det sørger berøringspanelet for,” sier Ulrich Bech, selger hos Siedle Nordic A/S, og fortsetter:

”Berøringspanelet gjør det enkelt å søke på den beboeren man ønsker å ringe på hos, i stedet for å lete etter beboerens navn blant utallige, fysiske trykknapper. Når man ringer på, får man dessuten en visuell tilbakemelding i systemet, slik at man vet at ringingen går gjennom. Det er med andre ord et veldig enkelt og oversiktlig system.”

Et sikkert og trygt valg

I tillegg til å være et brukervennlig kommunikasjonssystem, sørger Siedle Touch for at beboerne kan føle seg trygge. Der er nemlig implementert et innebygget kamera i dørstasjonen som gjør at beboerne til enhver tid kan holde øye med hvem de gir adgang til hjemmet sitt. Dessuten er systemet utstyret med en kodelås som har et roterende tastatur. Det garanterer en adgangskontroll med maksimal sikkerhet.

Et system som holder i mange tiår

Siedle Touch har de rette forutsetninger for å sikre lang levetid. Systemet er nemlig laget i materialer av god kvalitet som sørger for lang holdbarhet og et minimalt vedlikehold. Dermed er det også snakk om et system som tar aspektet med bærekraft på største alvor.

”Siedle Touch har ekstra lang levetid som typisk varer mellom 20-30 år. Skulle en modul mot formodning gå i stykker, tilbyr Siedle utskifting av den aktuelle modulen. Det er altså ikke nødvendig å bytte ut hele anlegget,” sier Ulrich Bech.

Siedle Touch-anleggene vil bli eksponert for ekstra tøffe vær- og vindforhold, som følge av plasseringen like ved Aarhus Havn. Dette er likevel ingen hindring for den lange levetiden.

”Siedle Touch er, akkurat som andre produkter fra Siedle, et veldig slitesterkt anlegg som er laget i beste kvalitet og som tåler utrolig mye. Derfor tåler anlegget også plasseringen like ved vannet, ” sier Ulrich Bech.

Boligbygget og de tilhørende Siedle Touch-anleggene står klart i løpet av høsten og vinteren 2020 og vil komme til å huse både ungdoms-, familie-, handikap-, eldre- og omsorgsboliger samt en daginstitusjon.

 

 

 

 

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår