Smedbo lanserer den nye sorte

Dato: 16 Jan 2019

Nå lanserer vi en ny utgave av den populære serien HOUSE fra SMEDBO. Denne gang har produktene fått en herlig mattsort overflate som fremhever de myke, rene detaljene i HOUSE-seriens klassiske skandinaviske design.

Forskjellen ligger i detaljene
I det siste har sorte detaljer blitt mere synlig i interiørmagasin, butikker og våre hjem. Den sorte trenden ser ikke ut til å avta, men derimot fortsette å vokse. Vi på SMEDBO synes at badet skal få være med på denne trenden og lanserer derfor en elegant mattsort versjon av baderomsserien HOUSE. HOUSE er en av våre mest populære og fremgangsrike serier gjennom tidene, og den har fått pryde baderom i hele verden.

I den nye sorte HOUSE-serien finnes kroker, håndklering, håndklestang, toalettpapirholder, og reserverullholder i en elegant matt finish. Tannglass, såpekopp, såpedispenser og holderen for toalettbørsten kombinerer det sorte med vakker hvit porselen.

smedbo.no kan du se hele vår nye sorte HOUSE-serie og en mengde baderomstilbehør som hjelper deg med å sette et personlig preg på badet.

Om SMEDBO
SMEDBO er markedsledende i Skandinavia innen baderomsdetaljer. Vår fremgang skyldes et langt og omfattende utviklingsarbeid med fokus på høy kvalitet, kombinert med klassisk skandinavisk design. I vårt sortiment finnes alt fra kroker, toalettpapirholdere og sminkespeil, til håndklevarmere. Alt for å kunne skape et inspirerende bad i alle stilarter.

For mere informasjon og bilder, vennligst kontakt
Cecilia Ask
Marknadschef
Tel +46 42-25 15 00 / E-mail: cecilia.ask@smedbo.se