Stikk ut eller bland inn med HOUSE i matt hvit

Dato: 24 Mar 2021

HOUSE-serien er en av våre mest populære og vellykkede serier gjennom tidene, og den har prydet bad over hele verden. I 2018 ble HOUSE lansert i matt sort, og helt siden den sorte badetrenden tok av, har en mykere motsatt trend boblet under overflaten. I høst utvider Smedbo sitt sortiment med totalt 17 artikler i en matt hvit farge.

Ideen om å lage HOUSE i matt hvit ble født av at vi ønsket å skape en kontrast til HOUSE i matt svart. Vi ønsket å legge til en farge på HOUSE-familien som har et mykt og foranderlig uttrykk, avhengig av bad og stil, sier Cecilia Ask, Marketing Manager i Smedbo.

HOUSE-serien lanserer kroker, håndklering, håndkleholder, toalettpapirholder, toalettbørste med helfarget beholder og reservepapirholder med en silkeaktig hvit overflate. Tannbørsteholderen, såpekoppen og holderen til toalettbørsten kombinerer detaljer i hvitt sammen med deler i frostet glass. Smedbos unike håndklevarmer ‘Treet’ fra DRY-serien og den klassiske dusjkurven DX3001 fra SIDELINE-serien kommer også i den nye fargen.

Uten hvitt ville ikke toner og nyanser eksistere, noe som gjør fargen hvit interessant sammen med andre farger. Fordelen med den hvite fargen er at den kan kombineres på en naturlig måte med andre farger fra hele fargespekteret, sier Ola Giertz Product Manager i Smedbo.

Når HOUSE i matt hvit plasseres på et helt hvitt bad, gir serien en arkitektonisk følelse på badet. Serien gir deretter rom for resten av interiøret og smelter sofistisk sammen med resten av badets interiør. På et bad med en mørkere grunnfarge, blir kontrastene fremhevet, og serien får deretter skille seg ut og skape effektive silhuetter. Når serien blir plassert sammen med nærliggende nyanser som toner av grått og beige, blir designspråket i stedet edru og mykt. I likhet med en kameleon klarer HOUSE i matt hvit, uansett bad og farger, å skille seg ut både effektivt og sofistisk.

Her kan du se hele vår nye hvite teppe HOUSE-serie, som hjelper deg med å legge til et personlig preg på badet ditt.