Smartlås for coworking – SALTO KS

Dato: 27 Nov 2019

Utforme og tilpass dine foretak og jobb globalt med KS – Keys as a Service.
 
Adgangshåndtering er forskjellig for enhver bedrift. Enten du er et coworking firma med en enkelt plassering, eller et større coworking brand med mange lokasjoner. Da er SALTO KS din skybaserte adgangskontroll løsning. 
 
Vi hjelper mange coworking firma, og har lært mye om hvordan de driver din virksomhet. Så la oss forenkle hverdagen din og koble KS til eksisterende styringsverktøy, og sammen hjelpe til vekst i din coworking plattform.
 
PRESIS ADGANG
For hvert selskap, medarbeider eller gjest kan tilgangen bestemmes ned til minuttet. Pass på at folk bare kan komme inn hvor og når de skal. 
 
24/7 AKTIVITET INNSIKT
Med KS kan du holde styr på hvem som går hvor og når. Du kan til og med sette varsler for bestemte hendelser, så du er alltid oppdatert. Din arbeidsplass kan være åpen 24/7.
 
MOBIL APP
Åpne dører fra hvor som helst. Slipp gjestene inn mer praktisk enn noensinne. SALTO KS lar deg åpne dører fra hvor som helst og når som helst. Enten det er en besøkende som kom tidligere enn deg, eller en nyansatt uten en tag, kan du låse opp dører for dine gjester via fjernåpningsfunksjonalitet fra hvor som helst rundt om i verden. Alt du trenger å gjøre er å sveipe til venstre.
 
IQ
En IQ er det sentrale knutepunktet til nettstedet ditt. Den mottar alle endringer og innstillinger fra SALTO KS-tjenesten og sikrer at alle låser oppdateres innen sekunder. En IQ fungerer som hjernen til nettstedet ditt. Den kobler de trådløse låsene til skyen og kan utvides ved å legge til flere repeatere hvis det er nødvendig.
 
Låser
SALTO KS anlegg er utstyrt med trådløse SALTO låser. SALTO låser passer enhver dør i verden, uansett hvor uvanlig døren kan være. SALTO tilbyr et bredt spekter av produkter, noe som gjør smart adgang til alle dør mulig.  For eksempel skranker eller sylindere for hovedinngangsdører, interne møterom og vegglesere for alle elektriske dører som porter.
 
Langskilt
Med et stort utvalg av modeller passer XS4 elektroniske langskilt til nesten alle dører, inkludert de med smale rammer. De er også egnet for bruk i branndører og nødutganger. Helt ledningsfrie og kompatible med de fleste europeiske, skandinaviske og ANSI-låskasser og rørfallelås.
 
Sylindre
Et omfattende utvalg av elektroniske sylindere med kompakt størrelse, designet for dører der montering av elektroniske langskilt ikke er mulig, eller nødvendig. Helt ledningsfri og tilgjengelig i forskjellige modeller og med et bredt tilbud av forskjellige profiler.
 
Veggleser
SALTO KS Veggleser inneholder den banebrytende designstandarden til XS4 2.0-produktserien. I kombinasjon med SALTO KS kontroll enhet tilrettelegger det utvidelsen av SALTO-adgangskontrollfordeler til alle de dørene der en frittstående elektronisk lås ikke kan monteres, det vil si barrierer, heiser, skyvedører eller elektroniske porter for å gi anlegget ditt en komplett sikkerhetsløsning.
 
Brikke
Du kan alltid bruke smarttelefonen til å låse opp dører, men som et annet medie kan du også bruke brikker. En brikke er en fysisk enhet (kontaktløs nøkkelfob) som fungerer basert på RFID. Med en innebygget sikker chip kan en åpning utløses ved å presentere brikken til låsen.
En brikke erstatter nøkkelringen, og gir tilgang til ansatte, gjester eller til og med rengjøringspersonell når det er hensiktsmessig for dem å komme inn. Bare tildel en brikke til en bruker, og definer når og hvor brukeren kan gå.
 
 
Les mer: www.saltoks.com (velg Norsk/Nynorsk i nedre delen av siden til høyre for å få tilgang til den norske versionen av nettsiden )
 

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår