Smartbygninger er fremtiden

Dato: 17 Feb 2016

Smartteknologi er ikke smart før den setter brukeren i sentrum. SALTOs nye plattform for elektronisk adgangskontroll, XS4 2.0, setter brukeren i sentrum for smartbygningene.

Brukeren kommer i helt i sentrum med SPACE, en nettleserbasert programvare som fungerer som et svært avansert system for bygningsadministrasjon. Det er ikke lenger brukeren som kretser om maskinvaren, men maskinvaren som kretser om brukeren. Brukerens frihet understrekes ved at mobile teknologier tillater oppdateringer: i farten, alltid i sanntid, hvor som helst, når som helst.

XS4 2.0 er en komplett produktplattform for elektronisk adgangskontroll (EAK) som er sentrert rundt bruker. SALTOs produktutvikling har alltid latt seg inspirere av brukers konkrete behov og ønsker. Vi ønsket en utvikling hvor produktene ikke begrenset brukers atferd, men motsatt: at brukers atferd definerte produktutviklingen. På 10 år brakte vår inspirasjon oss til topp 5 i det globale EAK-markedet.

Med XS4 2.0 er vårt brukerfokus nå løftet opp på et høyere plan. Vår nye EAK-plattform setter brukeren i sentrum i brukerens konkrete arbeidsmiljøer. Brukeren skalerer ned eller opp etter konkrete behov, skalerer til fremtidige produktutviklinger og integrerer enkelt med tredjepartssystemer. Slik gis bygningsmassen liv. Dessuten betaler bruker fleksibelt og nøyaktig hva som brukes, hverken mer eller mindre.

Vårt brede maskinvaresortiment har noe for ethvert miljø, for enhver bygningsmasse. Alle adgangspunkter kan skreddersys, presist tilpasset brukerens konkrete og skiftende behov. Ikke minst kan tredjepartssystemer enkelt og dynamisk integreres i brukerflater og API ‒ konvensjonell adgangskontroll, kameraovervåkning (CCTV), parkeringsadministrasjon, nummerplategjenkjennelse, PSIM, biometri, brannalarm, innbruddsalarm, tidsregistrering (T&A) og bygningsadministrasjon (BMS), osv.

Vi kan bare oppfordre deg til å kikke nærmere på hva SPACE er i stand til, her: http://proaccess-space.saltosystems.com/. Inspirerende, eller hva?

SALTO Systems er representert i hele landet av våre mange utdannede forhandlere og installatører, og vårt hovedkontor er på Jessheim. Ring oss på 63 95 40 20.
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår