Slipp inn lyset med gop Multiglas

Dato: 30 Mai 2017

gop Multiglas slipper ikke bare inn masse herlig lys, takplatene filtrerer også bort solens UV-stråling. Vi har dessuten utviklet takplater våre av veldig høy kvalitet og vi har også tatt fram ett skreddersydd profilsystem og smarte tilbehør. Kombinasjonen av materiale, design og gjennomtenkte detaljer gir deg ett stabilt og velisolert tak som du kommer å ha glede av i mange år framover.

gop Multiglas består av ett bredt sortiment som gjør at de passer alt fra ett enkelt tak over terrassen til ett moderne veksthus eller en vinterhage for bruk året rundt. Våre takplater finnes i flere ulike farger og vår design tanke gjør at du enkelt kan finne ett tak som passer din stil og dine behov.

Samtlige Kanaltak fra gop har 10 års garanti, og har en enkel montering.

Les mer på: www.gop.se/no og for beregning av ditt tak.gop Woodlon – ett utegulv av trekompositt

gop Woodlon er ett eksklusivt utegulv av trekompositt som holder seg vakkert år etter år uten at du behøver å anstrenge deg. Så glem alt av overflatebehandling og krevende vedlikeholde heretter, kun enkel rengjøring er det som kreves

gop Woodlon produseres av resirkulert plast og trefiber fra møbelindustrien. gop Woodlon er tilvirket for å tåle vårt tøffe skandinaviske klima med skiftende årstiden. gop Woodlon komposittgulv fliser seg ikke, men føles isteden deilig mot dine bare føtter sommer etter sommer.

Også designet og fargene er spesielt fremstilt for å passe den skandinaviske stilen. gop Woodlon finnes i to ulike stiler, Elegance og Original. gop Woodlon Elegance er ett utegulv som har trefiberstruktur og finnes tilgjengelig i tre ulike farger. gop Woodlon Original er ett utegulv med en rillet overflate og finnes i to grå nyanser. Vår design tanke slutter ikke med selve boarden. For å skape en helhet har vi tatt fram flere smart løsninger på tilbehørsiden noe som gjør gop Woodlon både bedre og penere.
Garantitid: gop Woodlon Elegance 25 år, gop Woodlon Original 15 år

Les mer på: https://www.gop.se/no/bygg/vare-byggprodukter/utegulv/

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår