Skarpnes Bond Stålpanner – det lette valget!

Dato: 19 Feb 2020

Ønsker du et så og si vedlikeholdsfritt tak kan vi anbefale Skarpnes Bond Stålpanner. Stålet er dekket med 7 lag overflatebehandling for å gi maksimal beskyttelse mot korrosjon og kommer i 4 ulike farger med ru overflate.

Bond Stålpanner er et lett takprodukt samtidig som det har høy styrke. Stålpannene har et klassisk utseende som gir taket et rolig preg. Skarpnes Bond egner seg ypperlig på takflater som er utsatt for mye regn, kraftig vind og direkte sollys. Den ru overflaten gir i snørike områder også bedre sikring mot ras.

Vekten er en viktig årsaken til at stålpanner har et marked i Norge. I en periode frem til 1979 ble det konstruert en del tak som etter de offentlige kravene bare kunne tekkes med det som blir kalt lette takprodukter som stålpanner er. Store avstander og lav befolkningstetthet kombinert med lav vekt har også bidratt til enklere distribusjonen spesielt i distriktene.

Produktet blir produsert av Tilcor på New Zealand hvor stålpanner av denne type har sitt opphav fra tilbake i 50 årene. Tilcor er en produsent med lang erfaring og derfor kan vi gi 30 års produktgaranti i henhold til gjeldene standard.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår