Sintef rapport bekrefter oppsiktsvekkende stolpeavtand for rekkverk fra norske Forefence

Dato: 14 Jun 2021

Forefence AS har nå mottatt bekreftelse fra SINTEF (se rapport) på at vi kan levere glassrekkverk med stolper, i børstet syrefast 316 stål, som tåler en senteravstand på inntil 2100 mm, og glassbredde 2000 mm.

Dette er vi, så vidt vi vet, alene om i markedet, og det gjør at utsiktshindringen stolpene i et rekkverk representerer blir minimal. Våre rekkverk blir derfor et meget solid og godt alternativ til kunder som i utgangspunktet ønsker stolpefritt rekkverk. Vi kan nå levere glass i hele spekteret av dimensjoner foreskrevet i NS 3510 Tabell A.2.

Flere argumenter for våre rekkverk sammenliknet med stolpefrie rekkverk:

  • Vi fester glassene inn i stolpene, dette gir maksimal le-effekt i forhold til stolpefrie rekkverk der det er luft mellom glassene.
  • Stolpefrie løsninger, trenger ofte en topplist for å få glassene til å stå på snorrett linje. Forefence rekkverk trenger ikke en slik topplist som blir liggende midt i synsfeltet.
  • Rekkverk med stolper gir en høyere grad av stabilitet og opplevd sikkerhet.
  • Lokal produksjon gir økt bærekraft.

Besøk også gjerne vår hjemmeside, å ta en titt på vårt nye system for plantekasser, samt våre integrerte LED belysnings rekkverk.

Referanseprosjekter Forefence AS

Humlehagen, BH 5

Humlehagen, BH 5

Nybygg | Hamar | Uoffisiell

Nybygg av leiligheter (blokk) i Hamar med 22 leiligheter. Selve byggingen sta...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår